Makdis Pırlanta, 8’inci şubesini Diyarbakır’da açtı

Makdis Pırlanta, 8’inci şubesini Diyarbakır’da açtı

Takıseverlerin gözdesi olan pırlantalar mücevher sektöründe en çok tercih edilen değerli taşlar arasındaki yerini alırken, yerli markaların da uluslararası pazarlara açılmasının anahtarı oluyor. Son olarak 8’inci şubesini Diyarbakır’da açan Makdis Pırlanta’nın bir sonraki adımında Ortadoğu, Amerika ve Avrupa bulunuyor.

makdis-diyarbakr-mag-aaza.jpg

Başta özel günler olmak üzere mücevher tutkunlarının takıları için ilk tercihleri arasında yer alan pırlantaların endüstriyel değeri gün geçtikçe büyüyor. Araştırma şirketi The Business’ın yayımladığı verilere göre, küresel pırlanta pazarının 2023 sonunda 2,55 milyar dolarlık büyüklüğe ulaşması bekleniyor.

makdis1.jpg

Pırlantaya talebin artmasıyla birlikte sektörün büyümesinin rüzgarını arkasına alan yerli markalar ise bu gelişmeleri yurt dışı pazarlara açılmak için anahtara çeviriyor. Son olarak 8’inci şubesini Diyarbakır’da açan Makdis Pırlanta, Almanya ve Romanya şubeleri için imza attıklarını ve bir sonraki adımları arasında Avrupa, Ortadoğu ve Amerika olduğunu bildirdi.

Türkiyede 100’ü aşkın satış noktası ve 8 şubeyle hizmet veriyoruz”

makdis2.jpg

Makdis Pırlanta Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Dede konuya dair şu açıklamada bulundu: “Mücevher sektöründe 16 yıl önce pırlanta toptancılığıyla başladığımız yolculuğumuza müşterilerimize kaliteli ürünü ilk elden ulaştırma amacıyla perakende sektöründe devam etme kararı aldık ve kısa sürede yüksek bir ivme yakaladık. Avrupa’da ve Türkiye’deki şube sayımızı artırdık. 2023’e henüz girmeden de ülkemiz ve yurt dışındaki faaliyetlerimiz için büyük yatırımlar planladık. Şu an Türkiye’de 100’ü aşkın satış noktasında hizmet veriyoruz, 8’inci mağazamızı da Diyarbakır Ceylan Karavil Park AVM’de açtık. Aynı zamanda bu yılın ilk çeyreğinde Almanya ve Romanya şubelerimiz için de imzalarımızı attık. Şimdi de şubelerimiz Avrupa, Ortadoğu ve Amerika’ya götürmek için çalışıyoruz.”

Perakende sektöründeki hızlı yükselişimiz hizmet kalitemizden geliyor”

Kusursuz müşteri deneyimi ilkesini işlerinin her aşamasına taşıyarak, müşterilerine yüksek kalite ve uygun fiyatlı ürünler sunduklarının altını çizen Yahya Dede, “Makdis Pırlanta olarak perakende sektöründe bu kadar kısa sürede başarıya ulaşmamızın temelinde ‘Önce Hizmet’ mottomuz yatıyor. Hizmetin yanı sıra profesyonel bir kadroyla işbirliği yapmak da çok önemli. İstanbul'daki merkezimizde usta zanaatkarlarımızın da yer aldığı 80 kişilik ekibimizle çalışıyoruz. Böylece pırlantaya farklı bir bakış açısı getiriyor; zümrüt, safir, yakut gibi diğer değerli taşlarla buluşturup özgün tasarımlar üretiyoruz” şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN