Mali'ye darbe beklemediği yerden geldi! Babasının yaşça küçük kızlarla sevgili olmasına dayanamayan Yasmin Erbil, fena patladı!

Mali'ye darbe beklemediği yerden geldi! Babasının yaşça küçük kızlarla sevgili olmasına dayanamayan Yasmin Erbil, fena patladı!

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, son dönemde yaşadığı aşklarla sık sık gündeme geliyordu. Mali'nin kızı Yasmin Erbil, babasının kendisinden küçük kızlarla sevgili olması hakkında konuştu. Yasmin'in açıklamaları olay yaratırken, "Babalık gördüğümü düşünmüyorum" sözleri magazin basınına damga vurdu.

Mehmet Ali Erbil'i Nergis Kumbasar ile evliğinden olan Yasmin Erbil, açıklamalarıyla gündeme bomba gibi düştü. Babasının aşk hayatı hakkında konuşan Yasmin Erbil, katıldığı bir YouTube programında söyledikleriyle dikkatleri çekti.

guldsere.jpg

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, son dönemde yaşadığı aşklarla gündeme geliyor. Son olarak gönlünü kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan'a kaptıran Mali, sevgilisine doğum gününde evlilik teklifi etmişti. Evlilik hazırlığı yapan ikili bir süre sonra ayrılmış ve daha sonra yeniden bir araya gelmişti.

Erbil'in küçük kızı Yasmin Erbil, Oya Çınar'ın Oyalamacalar programına konuk oldu. Erbil, babasına dair açıklamalarıyla adından söz ettirdi. Oya Çınar "Hayatta en çok neyin çabasını verdin?" sorusunun üzerine Yasmin Erbil "Yanlış anlaşılmamak, sürekli kendini kontrol etmeye çalışmak... " yanıtını verdi. "Büyürken aile baskısı yaşadın mı?" sorusuna ise genç oyuncu "Çok gördüğümü düşünmüyorum" dedi.

yasmin-erbil.jpg

"ETRAFINDA GENÇ KIZLAR OLMASI BENİ YARALIYOR"

Oya Çınar'ın "Mehmet Ali Erbil ile ilgili tonla fikir var... Özel hayatında büyümeyi reddeden şımarık çocuk hali gülüp geçtiğin bir şey mi yoksa imtihanı devam ediyor mu?" soruna Yasmin Erbil, "Devam ediyor. Çok fazla babalık gördüğümü düşünmüyorum. Nasıl babamın annesinden yarası varsa benim de babamdan yaram var. Bu yara hiçbir zaman kapanmayacak. Çok fazla kadınların olması, etrafında genç kızlar olması halen beni yaralıyor aşabildiğimi söyleyemem." yanıtını verdi.

Oya Çınar açık açık "Genç kadınlarla birlikte olması..." ifadelerini tekrarlayınca Erbil, bu konuda da oldukça samimi konuştu.

malifg.jpg

"BABAM GİBİ İNSANLARDAN UZAK DURURUM"

Yasmin Erbil, açıklamasının devamında, "Bazen benden bile küçük olduğunu duyduğum olunca rahatsız ediyor bilmiyorum, insan rahatsız oluyor, artık 27 oldum 25 yaşında bir kız duyunca rahatsız olduğum oluyor. Babam gibi insanlardan hoşlanmam, uzak dururum" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN