Yasmin Erbil'in babası Mehmet Ali Erbil için söyledikleri krize yol açtı! Oğlu: Öyle bir şey olursa camdan aşağıya atlarım...

Yasmin Erbil'in babası Mehmet Ali Erbil için söyledikleri krize yol açtı! Oğlu: Öyle bir şey olursa camdan aşağıya atlarım...

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, geçtiğimiz günlerde babası hakkında "Çok fazla babalık gördüğümü düşünmüyorum" demişti. Yasmin Erbil'in bu açıklamalarının ardından Mali ise 'tekrar evlenip çocuk sahibi olmak isterim' diyerek adeta Yasmin Erbil'in söylediklerine karşı misilleme yapmıştı. Yasmin, Mali'nin özel hayat açıklamasının ailede kriz çıkardığını dile getirdi..

Mehmet Ali Erbil'in Nergis Kumbasar ile evliliğinden olan Yasmin Erbil, geçtiğimiz günlerde söyledikleriyle gündemde olay yaratmıştı. Erbil, babası hakkında çarpıcı ifadeler kullanmış ve "Çok fazla babalık gördüğümü düşünmüyorum. Nasıl babamın annesinden yarası varsa benim de babamdan yaram var. Bu yara hiçbir zaman kapanmayacak. Çok fazla kadınların olması, etrafında genç kızlar olması halen beni yaralıyor aşabildiğimi söyleyemem." demişti.

Yasmin Erbil'in bu açıklamalarına çok üzüldüğünü belirten Mehmet Ali Erbil ise kızının bu sözlerinin ardından 'Tekrar evlenip çocuk sahibi olmak isterim' demişti.

"ÖYLE BİR ŞEY OLURSA CAMDAN AŞAĞIYA ATARIM"

Yasmin Erbil ise şimdi de babasının son sözlerinin ailede kriz çıkardığını açıkladı. SnobMagazin'de yer alan habere göre; Yasmin Erbil, babasının "Yeniden bebek istiyorum" sözleri için, "Ona hiç girmeyeyim. Telefonda çok kızdım. Öyle bir şey yok. Ali Sadi, 'Öyle bir şey olursa camdan aşağıya atarım' demiş. Onu hiç kaldıramayız" dedi.

yasmin-erbil.jpg

"TANIŞMADIM, ASLA TANIŞMAM"

Kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan ile birlikte olan Mehmet Ali Erbil, "Gülseren'i ailemle tanıştırdım" demişti. Yasmin Erbil, bu sözler için ise "Tanışmadım. Asla tanışmadım. Tanışmak gibi amacım yok." diyerek yanıt verdi.

guldsere.jpg

"DUYGUSAL BOŞLUĞUM FAZLA"

Yasmin Erbil, çok ses getiren, "Ondan babalık görmedim" açıklaması için ise, "Sonrasında babam beni aradı ve üzüldüğünü söyledi. Eksik olan duygusal boşluk. Duygusal boşluğum fazla. Maddi olarak her zaman yanımızdaydı. Duygusal boşluğum fazla, kendimde travmalarım olduğunu görüyorum. Küçükken, 'Sinemaya gideceğiz' derdi bir anda kız belirirdi" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN