'Mandıra Filozofu'ndan kahreden haber! Acı haber hayranlarını üzüntüye boğdu!

'Mandıra Filozofu'ndan kahreden haber! Acı haber hayranlarını üzüntüye boğdu!

Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımları arasında yer alan 'Çocuklar Duymasın' adlı dizide 'Mandıra Filozofu' karakteriyle dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu ve yönetmen Müfit Can Saçıntı'dan kahreden haber geldi.

Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımları arasında yer alan "Çocuklar Duymasın" adlı dizide canlandırdığı 'Mandıra Filozofu' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Müfit Can Saçıntı'dan gelen kahreden haber hayranlarını üzüntüye boğdu.

Kadrosunda Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Furkan Kızılay, Zeyno Günenç gibi isimleri barındıran senaryosu ise Birol Güven tarafından kaleme alınan ve MinT Motion Pictures tarafından hazırlanan "Çocuklar Duymasın" adlı dizide canlandırdığı 'Mandıra Filozofu' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyunc Müfit Can Saçıntı'dan kahreden haber geldi.

ANNESİNDEN ACI HABER GELDİ

Mandıra Filozofu ve Yaşamak Güzel Şey filmleriyle adını geniş bir kitleye duyuran yönetmen ve oyuncu Müfit Can Saçıntı'nın bir süredir sağlık problemleriyle boğuşarak yoğun bakımda tedavi gören annesi Güzide Saçıntı hayatını kaybetti.

Ailenin yaptığı açıklamada, Saçıntı'nın cenazesinin bugün ikindi namazını müteakiben Kartal Cemevinde düzenlenecek törenin ardından toprağa verileceği belirtildi.

ekran-goruntusu-2023-02-25-172734.jpg

MÜFİT CAN SAÇINTI KİMDİR?

Müfit Can Saçıntı 1968'de Çorum'da dünyaya geldi. Astsubay olan babasının görevleri nedeniyle ilkokulu 7 ayrı okulda, ortaokulu Doğubeyazıt'ta, liseyi Kartal'da bitirdi.

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin Basın Yayın Yüksek okulunu son sınıfta TRT'de çalışmaya başlayınca terk etti.

Öğrenciliği sırasında "Yarın", "Genç İnsan", "Otomobil", "Boom Müzik" gibi dergilerde çalıştı. Kartal Sanat İşliği Tiyatrosu'nda oyuncu olarak görev aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN