Maraşlı son bölümde Necati'nin infaz emri veriliyor!

Maraşlı son bölümde Necati'nin infaz emri veriliyor!

Sezonun ortasında yayın hayatına başlamasına karşın iddialı bir giriş yapan Maraşlı dizisinin başrollerini Alina Boz, Burak Deniz, Kerem Atabeyoğlu, Saygın Soysal, Serhat Kılıç paylaşıyor. Bu akşam yeni bölümüyle ekranlara gelecek yeni bölümün tanıtımı şu sözlerle yapıldı: "Mahur'un adını öyle kafanıza göre ulu orta yerde kullanmamanızı tavsiye ederim!" İşte, son fragman...

Maraşlı 20. bölüm özet, belli oldu. Celal Kün'ün tahliye haberini alan Savaş, Savcı Tolga'nın başına bela olacağından emindir. Bu nedenle Savcı Tolga'nın arabasına tehdit mesajı bırakır. Ama Savcı hiç aldırış etmez. Savaş yeni planını devreye sokar.

MARAŞLI 20. BÖLÜM 1. FRAGMANI

0x0-20-bolum-foto-galeri-1622207999819.jpg

20. BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Çekimlerin yapıldığı mekanlarıyla beğeni toplayan Maraşlı'nın 20. bölümü, 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 21.00'de ATV'de izleyicisiyle buluşacak. Ancak daha öncesinde saat 20.00'de son bölümün özeti ekranlara gelecek. Maraşlı tüm bölümler izlemek için dizinin resmi Youtube kanalına bakabilirsiniz.

Maraşlı son bölümde neler oldu, göz atalım: Celal Kün, cezaevinde tanıştığı koğuş ağası Fuad'ın hayatını kurtarır. Fuad ve Celal Kün o günden sonra kardeş gibi olurlar. Maraşlı delil yetersizliği sebebiyle beraat eder. Fuad, Celal Kün'e tüm hayatını etkileyecek bir teklifte bulunur. Mahur, halası Hamiyet ile birlikte yeni bir evde yaşamaya başlar. Aziz ve İlhan'ın ölümünden sonra devam eden soruşturmayı Savcı Tolga yürütmektedir. Celal Kün, Mahur'u uzaktan da olsa görmeye gittiğinde o sırada Savcı Tolga elinde çiçekler ile gelir.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Maraşlı 20. bölüm özeti: Celal Kün ve Mahur birbirlerine özlemlerini ifade ederler. Maraşlı, Mahur'un Savcı ile samimiyetini sorgular. Celal Kün, Savcı Tolga'dan, Mahur da Dilara'dan rahatsız olur. Fuad, Celal Kün'ü Mahur'a yalan söylememesi konusunda uyarır. Mehmet İnce olduğunu Mahur'a anlatması gerektiğini söyler. Maraşlı, Mahur'a Mehmet İnce kimliğini itiraf edebilecek midir?

0x0-20-bolum-foto-galeri-1622208000073.jpg

Savcı Tolga; Savaş ve Celal Kün'ü sorguya çağırır. Maraşlı ve Savaş uzun zaman sonra ilk kez karşı karşıya gelir. Savcı, ikisine de Mehmet İnce'yi sorar. Mehmet İnce'ye önce kim ulaşacaktır? Savcı Tolga'mı yoksa Savaş mı?

Celal Kün, Necati'den öğrendiği Hurdacı'ya ulaşmak için Fuad ile bir plan yapar ve '10 milyon dolar temizlenecek para var' diye haber salarlar. Hurdacı, adamlarından Fuad'ın aklamak istediği miktarı duyar ve buluşma ayarlar. Hurdacı buluşmaya gitmez, adamlarını gönderir. Maraşlı, Hurdacı'ya ulaşabilecek midir?

Hurdacı, Celal Kün'ün peşinde olduğunun farkındadır. Savaş; Hurdacı'yı, Maraşlı'ya ispiyonlayan kişinin Necati olduğuna emindir. Hurdacı, Savaş'a Necati'yi öldürme emri verir. Savaş'ın adamları Necati'nin peşine düşer. Necati, ikinci kez ölümden kurtulmayı başarabilecek midir?

MARAŞLI 20. BÖLÜM 2. FRAGMANI

0x0-20-bolum-foto-galeri-1622208001604.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN