Marvel hayranlarını sevindirecek haber: The Punisher dizisi geri dönüyor

Marvel hayranlarını sevindirecek haber: The Punisher dizisi geri dönüyor

Marvel hayranlarının 2019 yılında ikinci sezon ile veda ettiği The Punisher dizisinin geri döneceği açıklandı. Açıklamayı Claire Temple'a hayat veren Rosario Dawson yaptı.

Marvel’ın sevilen yapımlarından biri olan ve Netflix’te yayımlanan The Punisher dizisi, 2019 yılında ikinci sezonda ekranlara veda etmişti. Oyuncu Rosario Dawson, The Punisher’ın geri döneceğini açıkladı.

Pek çok hayran uzun bir zamandır Netflix tarafından iptal edilen dizinin tekrar geri dönmesi için istekte bulunurken, bugün beklenen açıklama geldi.

Iron Fist ve Daredevil gibi yapımlarda da bulunan Claire Temple karakterini canlandıran oyuncu Rosario Dawson, The Punisher’ın geri döneceğini açıkladı.

Chicago’da düzenlenen etkinlikte konuşan Dawson, karakterin Marvel Sinematik Evreni bünyesinde geleceğini açıkladı. Punisher’ı canlandıracak ismin yeniden Jon Bernthal olacağı açıklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN