MASAK gözünü Selin Ciğerci'ye çevirdi! Lüks hayatıyla biliniyordu:"Kendimi asarım" diyen fenomenin markaları tek tek inceleniyor

MASAK gözünü Selin Ciğerci'ye çevirdi! Lüks hayatıyla biliniyordu:"Kendimi asarım" diyen fenomenin markaları tek tek inceleniyor

Türkiye Dilan Polat ve Engin Polat çiftini konuşurken bu kez oklar Selin Ciğerci’ye çevrildi. Kara para aklama, vergi kaçakçılığı soruşturması ile gündemde yer alan Polat çiftinin ardından MASAK, Selin Ciğerci'yi de incelemeye aldı. İşte olayın detayları…

Dolardan buketler altın tozlu Türk kahveleri derken günde 750.000 TL'lik alışveriş yaptığını söyleyen Dilan Polat, gündemin en çok tartışılan isimleri arasında yer alıyor. Hakkında çıkan iddialar ile çok konuşulan Polat çifti hakkında inceleme başlatılırken kara para aklama ve vergi kaçakçılığı soruşturması devam ediyor. Çiftin tüm mal varlıklarına el koyulurken sosyal medya fenomeni hakkında yapılan incelemelerin detayları da merak ediliyor. MASAK, bu sefer de gözünü Selin Ciğerci’ye çevirdi. İşte olayın detayları…

SELİN CİĞERCİ'YE İNCELEME

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin ardından lüks hayatıyla dikkat çeken güzellik merkezi ve markası bulunan Selin Ciğerci de incelemeye alındı. Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Selin Ciğerci hakkında çıkan 'Kara para aklama' iddialarına isyan etti.

selin-cigerci.jpg

Kendisinin ve tüm sosyal medya fenomenlerinin inceleme altında olduğunu dile getiren Ciğerci, MASAK’ın kendisini inceleme altına aldığını belirterek "baksınlar. Hemen sonuçlansın. Kim suçluysa girsin hapse çeksin cezasını. Çok uzadı" dedi.

"KENDİMİ ASARIM"

5 yıl içerisinde 40 milyon TL'den fazla vergi ödemesi yaptığını dile getiren Ciğerci, “Kara para aklama olayım varsa beni Taksim Meydanı'na koyun ben orada kendimi asarım" sözleri ile gündeme bomba gibi düştü. Gözyaşlarına hakim olamayan Ciğerci, hakkında çıkan iddialar hakkında açıklamalarda bulundu.

selin-cigerci-1.jpg

YEDİĞİ LİNÇLERİN HADDİ HESABI YOK

Herkesin iyi ve mutlu olmasını dileyen Ciğerci, yaşadığı durumdan çok sıkıldığını dile getirdim. Yaşamadığı hiçbir linç türünün kalmadığını ifade eden Ciğerci, “Hep sessiz kaldım ama bir tek buna cevap veririm. Benim annem ve babam böyle şeylere dayanamaz. Eğer ki kara para aklamada benim adım varsa bu işe bakan kimse bana müebbet hapis cezası verin derim. 5 sene içerisinde vermiş olduğum vergi 40 milyon TL'den fazla.” dedi.

selin-cigerci-masak.jpg

Hala vergi borcu olduğunu dile getiren Selin Ciğerci parça parça ödeme yaptığında altını çizdi. Her iş insanın da olduğu gibi Dilan Polat'ın da böyle bir şey yapması durumunda ortaya çıkacağını ifade eden Ciğerci, kendisinin konuştuğunda olayların buraya kadar gelmediğini ve ortada Kara Para aklıma gibi bir durum olmadığını söyledi. Ciğerci, “Zaten varsa hem benim hem onun ortaya çıksın." sözlerini dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN