MasterChef All Star'ın 5. ismi belli oldu! Ana kadroya adını yazdırdı: Şefler şaştı kaldı

MasterChef All Star'ın 5. ismi belli oldu! Ana kadroya adını yazdırdı: Şefler şaştı kaldı

TV8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef All Star bomba bir kadro ile hızlı bir başlangıç yaptı. Şimdiye kadarki tüm sezonlarda başarılı olan yarışmacıları All Star kadrosunda bir araya getiren TV8 14 Haziran'da ilk bölümü ile ekranlarda yer aldı. Rekabet devam ederken ana kadroya adını yazdıran ilk 5 yarışmacı da belli oldu. İşte MasterChef All Star’ın 5. yarışmacısı…

MasterChef All Star’da rekabet hız kesmeden devam ediyor. 14 Haziran'da start alan yarışma 5. bölümü ile hafızalara kazındı. Ana kadroya geçmek için birbiriyle rekabet eden yarışmacılar şefleri de kendine hayran bırakıyor. Şimdiye kadar ana kadroyu garantileyen 4 isim bulunurken 5. isimde merak edilen konular arasında yer alıyor. İşte MasterChef All Star 5. yarışmacısı…

ANA KADROYA HANGİ YARIŞMACI GİRDİ?

Ekranların sevilen yemek yarışması MasterChef All Star, heyecanı zirveye taşıyor. 5 bölümde kadroya katılan 5 isim merak edilirken araştırmalarda devam ediyor. Kazanan yarışmacılar Arasında 2 tura kalan yarışmacılar yeniden tüm yeteneklerini sergiledi. Bir önceki gece son ikiye kalan Rıfat Yurttaş ana kadroya giren 5 isim olarak adını yazdırdı. Gecenin en beğenilen tabağına imza atan Rıfat Yurttaş All Star'ın beşincisi olarak kadroya geçti.

masterchef-rifat.jpg

İLK 5 İSİM NETLEŞTİ

MasterChef All Star yarışmasında ana kadro savaşları devam ediyor. Kadroya giren ilk yarışmacı Güzide Mertcan olurken 2 yarışmacı ise 2019 sezonundan hatırladığımız yetenekli yarışmacı Suna oldu. Yapılan yarışmalarda yeteneğini gösteren ve hafızalara kazanan 3 isim ise Eda oldu. Bunun yanı sıra ana kadroya katılan diğer isimler Rıfat ve Batuhan Bayır oldu.


masterchef-ilk-5.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN