MasterChef Burcu Taksim'de ölümden döndü! Bakın ne paylaştı?

MasterChef Burcu Taksim'de ölümden döndü! Bakın ne paylaştı?

MasterChef Türkiye yarışmasıyla adını duyuran ve Taksim'de mekan açan Burcu Önal'dan Taksim saldırına dair paylaşım geldi. Saldırıdan kıl payı kurtulan Önal bakın ne paylaştı?

2021 yılında katıldığı MasterChef yarışmasıyla adını duyuran Burcu Önal, Taksim saldırısından son anda kurtuldu. 6 kişinin hayatını kaybettiği kanlı saldırıda yaşadıklarını sosyal medya hesabından paylaşan MasterChef yarışmacısı patlamanın olduğu bölgeye sadece 5 dakika uzaklıkta olduğunu söyledi. İşte o paylaşım.

burcu.jpg

MASTERCHEF BURCU'DAN TAKSİM PAYLAŞIMI

Taksim'de saat 16.00 saatleri arasında yaşanan terör saldırısında 6 kişi hayatını kaybetmişti. Türkiye'yi derinden sarsan patlama sonrası ünlülerden de paylaşımlar gelmeye başladı. Saldırı anında Taksim'de olan MasterChef yarışmacısı Burcu Önal'dan ise herkesi üzen bir paylaşım geldi.

taksim-001.jpg

SALDIRIDAN KIL PAYI KURTULMUŞ

Yarışma sonrasında adını duyuran Burcu Önal, Taksim'de bir yemek işletmesi açmıştı. Patlamanın kendisine sadece 5 dakika uzaklıkta olduğunu yazan Önal şu paylaşımı yaptı:

taksim.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN