Masterchef reytinglerde dibe çakıldı! O üç yapım resmen fark attı: İşte 12 Kasım reyting sonuçları

Masterchef reytinglerde dibe çakıldı! O üç yapım resmen fark attı: İşte 12 Kasım reyting sonuçları

Televizyon ekranlarının vazgeçilmezi MasterChef Türkiye All Star reytinglerde dibe çakıldı! O iç yapım MasterChef'i solladı geçti! Büyük fark attı! İşte 12 Kasım reyting sonuçları...

Televizyon ekranlarının vazgeçilmezleri Yargı, Teşkilat, Kirli Sepeti, Kim Milyoner Olmak İster, ve MasterChef Türkiye All Star, 12 Kasım Pazar günü izleyiciyle buluştu. Bu yapımlar arasındaki rekabet, reyting sıralamalarının merakla beklenmesine sebep oldu.12 Kasım reyting sonuçları açıklandı.

'YARGI' ZİRVEDEKİ YERİNİ KORUYOR

Geçtiğimiz haftanın reyting sonuçlarına göre, Total'de zirveyi Kanal D’de yayınlanan "Yargı" elde etti. Onu sırasıyla TRT1’de ekrana gelen "Teşkilat" ve Fox TV’de yayınlanan "Kirli Sepeti" takip etti. AB kategorisinde ise yine "Yargı" birinci olurken, "Teşkilat" ve TV8’de yayınlanan "MasterChef Türkiye All Star" sıralamada üst sıralarda yer aldı.

12-kasim-reyting-sonuclari-1.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN