MasterChef ringe döndü! Kimin eli kimin yakasında belli değil, öyle bir kavga çıktı ki: "Elensen mi artık''

MasterChef ringe döndü! Kimin eli kimin yakasında belli değil, öyle bir kavga çıktı ki: "Elensen mi artık''

TV8 ekranlarının en sevilen yarışma programlarından birisi olan MasterChef All Star'da yeni sorunlar gündeme geldi. Her yeni bölümüyle, milyonlarca izleyiciyi ekran başına taşıyan yarışmanın son bölümünde krizler peş peşe geldi. Yarışmacılar arasında çıkan tartışmanın üzerine, Mehmet Şef olaya dahil oldu. İşte tüm detaylar...

MasterChef All Star sezonunda tartışmasız bir gece geçmez oldu. TV8 ekranlarında yayınlanan yarışma programında kriz üstüne krizler yaşandı. Paylaşılan bölümde kazandibi tatlısı için düello yapan yarışmacılar arasında fırtınalar koptu.

REÇETE SORUNU NÜKSETTİ

Yarışmacılardan birbirlerine reçete yazarak vermesini isterken, yaşananlar karşısında Mehmet Şef öfkesini kustu. Azize ile Dilara arasında çıkan kavga ise gündeme bomba gibi düştü. Düello heyecanı ile birlikte yarışmacılar kazandibi yapmak için yerini aldı.

Tatlı tarifini yazan şef, tarifi Hasan'a vermesinin ardından olay patladı. Kerem'in, "Reçeteyi Hasan bana verdi." demesiyle birlikte olay başladı. Bu açıklamanın üzerine Hasan, yarışmacı arkadaşlarına sert bir dille yükseldi.

640xauto-1-001.webp

İKİ İSİM ARASINDAKİ GERGİNLİK

Somer Şef'in olaya dahil olmasıyla birlikte reçete konusu büyüdü. Verilen reçetenin üzerinde gramajların yazdığını ifade edildi. Yarışmacılar arasındaki tartışmalar ise hızla büyüdü. Reçete olayı ile birlikte gündeme gelen MasterChef'in devamında ise iki isim arasında alevli bir tartışma yükseldi.

Dilara ile Azize arasında çıkan tartışmanın devam etmesiyle birlikte yer yerinden oynadı. Gece gece yükselen tartışmada Azize ile Dilara arasında geçti. Tatlıyı dolaba koyan yarışmacı Dilara, kendi tatlısının üzerine sıcak tepsi koyulmasıyla birlikte şartelleri attı.

640xauto.webp

SOSYAL MEDYADA YANKILANDI

Laf dalaşına giren iki isim hiddetlenince araya şefler girdi. Tartışmanın sonucunda "Aahhh" diye bağıran Dilara sosyal medyada viral oldu. Sosyal medyada konuşulan tartışmaya dair kullanıcılar, "Arkandayız azize", "Azize de haklı Dilara da" ve "Dilara artık elensen mi?" gibi yorumlar yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN