Masterchef tarihinde bir ilk! Somer Şef 'İlk kez başımıza geliyor' diyerek duyurdu! Seyirciler gördüklerine inanamadı

Masterchef tarihinde bir ilk! Somer Şef 'İlk kez başımıza geliyor' diyerek duyurdu! Seyirciler gördüklerine inanamadı

TV8'in reyting rekortmeni yemek yarışması 'Masterchef Türkiye'de yaşananlar sosyal medya kullanıcılarının tepkisini topladı. Ünlü şef Somer Sivrioğlu, yarışmada yaşananlar hakkında "Bu bizim de başımıza ilk kez geliyor. Bundan dolayı üçümüzde üzgünüz" açıklamasıyla duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Acun Medya tarafından TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni yemek yarışması Masterchef Türkiye'de yaşananlar özellikle kadın izleyicilerin tepkisini topladı.

Ünlü şefler Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri üyeliği yaptığı, 1 Eylül 2018'den beri TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını alt üst eden Masterchef Türkiye'de yaşananlar herkesi hayretler içinde bıraktı. Somer Sivrioğlu, yarışmada yaşananlar hakkında 'İlk kez başımıza geliyor' yorumunu yaptı.

TV8'in reyting rekortmeni yemek yarışması MasterChef Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümünde Büşra, Kıvanç, Burak ve Ayaz arasında eleme heyecanı yaşandı. İki aşamalı eleme oyununda şeflerden en az oyu alan son kadın yarışmacı Büşra, MasterChef Türkiye hayallerine veda etti.

Eleme oyununa kalan yarışmacılar ilk turda muşmula ve yer fıstığı ile en lezzetli ve yaratıcı yemeği yapmaya çalıştı. Eleme oyununda en yüksek oyu 20 puanla Kıvanç alırken en az oyu da 15 puanla Burak Kaya ve Büşra aldı.

MasterChef Türkiye'nin son kadın yarışmacısı Büşra, yarışmaya veda etti

YARIŞMADA KADIN YARIŞMACI KALMADI

Yarışmacılar eleme oyununun 2. turunda ise Mehmet Şef'in MasterChef'in en zor yemeklerinden biri olduğunu söylediği uskumru dolmasını yaptı. Şeflerin puanlaması sonucu en az oyu Büşra aldı. Büşra'nın en az oyu alarak yarışmaya veda etmesiyle birlikte yarışmada kadın yarışmacı kalmamış oldu.

SOMERCHEF CANLI YAYINDA ÖZÜR DİLEDİ: ÜÇÜMÜZDE ÜZGÜNÜZ

Büşra'nın vedasının ardından konuşan Somer Sivrioğlu, yarışmada kadın yarışmacı kalmadığı için üzgün olduklarını açıklayarak "Bu bizim de başımıza ilk kez geliyor. Kadın yarışmacımız kalmadı. Bundan dolayı üçümüzde üzgünüz. Maalesef en başarısız tabağı sen yaptığın için, giden arkadaşımız da sen oluyorsun. Kalite kendini hemen belli eder. Daha ilk günden beri duruşunla yaptığın yemeklerle, dozunda samimiyetinle dikkat çektin. Gayet pırıl pırıl şekilde geldin, yarıştın ve pırıl pırıl şekilde veda ediyorsun. MasterChef'in sekizincisi olduğun için seni bir kez daha tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

MasterChef Türkiye'nin son kadın yarışmacısı Büşra, yarışmaya veda etti

"BENİ GÖZYAŞIYLA GÖRMEYİN İSTERİM"

Somer Siviroğlu sözleri karşısında gözleri dolan ve sesi titreyen Büşra ise "Böyle hayal etmemiştim. Bazen ne kadar çabalasak da olmuyor. Geldiğim gibi gitmek isterim. Beni gözyaşıyla görmeyin isterim. Sözleriniz ve burada geçirdiğimiz zaman çok kıymetli. Çok eğlendim, çok stresliydi ama çok da şey öğrendim. Kendimin farkına vardım, burası bana çok şey kattı" dedi.

MasterChef Türkiye'nin son kadın yarışmacısı Büşra, yarışmaya veda etti

Büşra'nın elenmesiyle birlikte yarışmada kadın yarışmacı kalmazken sosyal medyadaki bazı kullanıcılar yarışmada yaşananlara tepki gösterdi. Bazı kullanıcılar yarışmada kadınların bilerek elendiğini öne sürdü.

MasterChef Türkiye'nin son kadın yarışmacısı Büşra, yarışmaya veda etti

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN