'Nereden nereye?' dedirten görüntü! Masterchef Mehmet Yalçınkaya'nın eskiden yaptığı iş ortaya çıktı: Sosyal medya karıştı!

'Nereden nereye?' dedirten görüntü! Masterchef Mehmet Yalçınkaya'nın eskiden yaptığı iş ortaya çıktı: Sosyal medya karıştı!

TV8'in reyting rekortmeni yemek yarışması 'Masterchef Türkiye' ile ünlenerek geniş bir hayran kitlesine ulaşan ünlü şef Mehmet Yalçınkaya'nın eski işi ortaya çıktı. Yalçınkaya'nın yıllar öncesine ait olan görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Acun Medya tarafından TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni yemek yarışması Masterchef Türkiye'nin ünlü şefi Mehmet Yalçınkaya, geçtiğimiz günlerde 'esnaf lokantasından kovuldu' haberleriyle gündeme gelmişti. Ünlü şef bu kez de yıllar öncesine ait görüntüleriyle sosyal medyada adından söz ettirdi.

1 Eylül 2018'den beri TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan ve reyting rekorlarını alt üst eden yemek yarışması Masterchef Türkiye'de Somer Sivrioğlu ile Danilo Zanna ile jüri üyeliği yapan ve babacan tavırlarıyla dikkatleri üzerine çekerek geniş bir hayran kitlesine ulaşan ünlü şef Mehmet Yalçınkaya'nın eskiden yaptığı iş herkesi şaşırttı.

Mehmet Yalçınkaya kimdir, kaç yaşında? Mehmet Yalçınkaya'nın ödülleri nelerdir?

'NEREDEN NEREYE'

Ünlü şefin yıllar öncesine ait görüntüleri sosyal medyada yeniden gündem olurken sosyal medya kullanıcıları yıllar sonra ortaya çıkan görüntüler hakkında 'Nereden nereye' yorumlarında bulundu.

Ünlü şefin 2008-2011 yılları arasında Show TV, 2012-2014 yılları arsında FOX TV 2015-2017 yılları arasında Kanal D ve son olarak 2017'den bu yana TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşarak Türk televizyon tarihinde efsaneleşen yemek programı "Yemekteyiz"e yarışmacı olarak katıldığı ortaya çıktı.

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI BÜYÜK ŞAŞKINLIK YAŞADI

Yalçınkaya'nın 'Yemekteyiz' adlı programa yarışmacı olarak katıldığını öğrenen sosyal medya kullanıcıları büyük şaşkınlık yaşadı.

Mehmet Yalçınkaya'nın reyting rekortmeni yemek yarışması 'Yemekteyiz'deki görüntüleri kısa süre içinde sosyal medyada yeniden gündem olurken bazı kullanıcılar ünlü şefin yıllar öncesine ait görüntüleri hakkında 'Nereden neredeye?' yorumlarında bulundu.

ÜNLÜ ŞEFLER YARIŞMIŞTI

Yemekteyiz adlı yarışma programının o dönem yayınlanan ve Mehmet Yalçınkaya'nın da katıldığı bölümlerde ünlü şefler yarışmacı olarak kozlarını paylaşmıştı.

yalc.jpg

Executive şef Burçin Acar, Türkiye Avrasya Aşçılar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi executive şef ve aynı zamanda eğitmen Muhsin Ertürk, Türkiye Aşçılar Federasyonu üyesi ve Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği Yönetim Kurulu Eğitmen Şefi ve Şefler Platformu yönetim kurulu üyesi Erdem Dırbalı'nın yer aldığı yarışmaya Mehmet Şef, Türkiye Aşçılar Federasyonu üyesi, Euro Türk takım kaptanı ve 2008 Dünya Aşçılar Olimpiyatları A kategorisi dünya üçüncüsü unvanlarıyla katılmıştı.

yamm.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN