MasterCheff All Star'da eleme heyecan başladı! Haftanın ilk eleme adayı bakın kim oldu...

MasterCheff All Star'da eleme heyecan başladı! Haftanın ilk eleme adayı bakın kim oldu...

MasterCheff All Star resmen başladı. Kıran kırana mücadele ile geçen yarışmada dün akşam ilk eleme oyunu oynandı. Kaybedilen takımdan, en çok oyu alarak potaya giden isim ise seyirciyi oldukça şaşırttı. Peki, MasterCheff All Star birinci eleme adayı kim oldu? İşte, merak edilen o sorunun cevabı...

TV8'in ilgiyle takip edilen yarışma programı MasterCheff All Star tüm heyecanıyla devam ediyor. Haftanın ilk günü oynanan kaptanlık oyunun ardından ikiye ayrılan mavi ve kırmızı takım, dün akşam ilk dokunulmazlık mücadelesinde ter döktü.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununun kazananı mavi takım oldu. Kaybeden kırmızı takım ise kendi aralarında bireysel dokunulmazlığı kazanmak için yeni bir oyun oynadı.

Kırmızı takımdan en iyi yemeği yaparak dokunulmazlığı alan isim Çağatay olurken, yapılan oylamada haftanın ilk eleme adayı da belli oldu.

yeni-proje-67.jpg

MASTERCHEFF ALL STAR BİRİNCİ ELEME ADAYI KİM?

Yapılan oylamanın ardından en çok oyu alan ve potaya giren ilk isim Berker olurken, dokunulmazlık sahibi Çağatay'ın seçimiyle potaya giren diğer isim de Batuhan oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN