Masterchef'in yıldızı Tanya'nın bilinmeyen yüzü! Aslen nereli? Gerçek mesleği ne? Kocasını gören şaştı kaldı

Masterchef'in yıldızı Tanya'nın bilinmeyen yüzü! Aslen nereli? Gerçek mesleği ne? Kocasını gören şaştı kaldı

MasterCheff All Star'ın sevilen yarışmacısı Tanya, yarışmadaki başarısıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Şeflere en güzel tabakları sunarak All Star şampiyonu olmak için mücadele eden Tanya'nın özel hayatıyla ilgili detaylar ise seyirci tarafından en çok merak edilenler arasına girdi. Peki, MasterChef All Star Tanya kimdir, kaç yaşındadır? Tanya evli mi, eşi kim? İşte, Tanya'nın özel hayatıyla ilgili sizi çok şaşırtacak detaylar?

MasterChef 2020 sezonunun öne çıkan isimleri arasında yer alan Tanya Kilitkayalı, All Star kadrosunda da başarılarıyla konuşulmaya devam ediyor. Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken yarışmacı, bu sezon gösterdiği başarılı performansıyla adeta şampiyonluğa doğru koşuyor.

TANYA KİLİTKAYALI KİM?

7 Ocak 1995 Kıbrıs doğumlu ve aslen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vatandaşı olan Tanya Kilitkayalı, gastronomi ve mutfak sanatlarına oldukça küçük yaşlarda başlamıştır. Bu alandaki eğitimini başarıyla tamamlayan yarışmacı, 2019'da Yüksek Lisans derecesi alarak gıda ve lezzet alanındaki uzmanlığını da pekiştirmiştir.

yeni-proje-20.jpg

İlk olarak MasterChef Türkiye 2020 sezonunda önlük giyen yarışmacı o zamanki performansı ve sempatik tavırlarıyla hafızalara kazınmıştı. Kilitkayalı, şimdi daha hırslı bir şekilde 2023 All Star kadrosunda şampiyonluk mücadelesi veriyor.

yeni-proje-21.jpg

MASTERCHEF TANYA KİMİNLE EVLİ?

All Star kadrosuna damga vuran Tanya Kilitkayalı'nın özel hayatı da oldukça merak ediliyor. Güzel yarışmacı 2020 kadrosunda birlikte yarıştığı ve meslektaşı olan Uğur Yılmaz Deniz ile evli.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN