Masterchef'te dananın kuyruğu koptu! O yarışmacı gitmek istiyorum diye ağladı, böyle kavga görmediniz

Masterchef'te dananın kuyruğu koptu! O yarışmacı gitmek istiyorum diye ağladı, böyle kavga görmediniz

Yemek dünyasının en prestijli yarışmalarından biri olan MasterChef, izleyicilere unutulmaz lezzet deneyimleri sunmaya devam ediyor. Her gün yeni bölümleriyle izleyenleri ekranlara kilitleyen MasterChef' te dün akşam dananın kuyruğu koptu. O yarışmacı ise gitmek istiyorum diye ağladı

MasterChef All Star, MasterChef Türkiye'nin önceki sezonlarına damgasını vurmuş, izleyicilerin gönlünde taht kurmuş ve mutfakta yeteneklerini kanıtlamış yarışmacıları bir araya getiren özel bir sezon olarak karşımıza çıkıyor. Bu özel sezon, izleyicilere geçmiş sezonların unutulmaz anılarını yeniden yaşatma fırsatı sunarken aynı zamanda yarışmacıların yeteneklerini daha da geliştirmelerine ve kendi sınırlarını zorlamalarına olanak tanıyor.

MASTERCHEF'TE DANANIN KUYRUĞU KOPTU! O YARIŞMACI GİTMEK İSTİYORUM DİYE AĞLADI, BÖYLE KAVGA GÖRMEDİNİZ

Dün akşam ekranların sevilen yarışması MasterChef All Star yeni bölümü ile ekranlardaydı. Her gün yeni bölümleriyle izleyenleri ekranlara kilitleyen MasterChef' te dün akşam dokunulmazlık oyunu oynandı. Tahsin ve Eren kaptanlığında ilk oyunda yarışmacıların karşısına ''Kore mutfağı'' çıktı. Menüde yedi yemek yer aldı ve her biri meşhur Aramsol usta tarafından yapıldı. Heyecan dolu yarışmanın kazanını Tahsin oldu. Tahsin ise eleme adayı olarak Tanya' nın ismini verdi.

651336f3a46860112886283d.webp

Oylama yapan takımda en çok ismi yazılan Eda ve Barış oldu. Dokunulmazlık oyununu kazanan Tahsin ise, Barış'ı eleme potasına yolladı. Tahsin ''Kavgalar iki taraflı, potada seninle kavga etmemek için potaya Eda abla seni yazmıyorum. Bunu eleştiri olarak kabul et, bir kez kaybettiğinde 'Ben yapamadım, kaybettim' demedin. " ifadelerini kullandı.

55bfd6da1ae8616e6e32247ce74dbfa8-640x640.jpg

Geceye Barış ve Eda'nın kavgası damga vurdu. Eda, ''Potadan korkmuyorum. İsmimin yazılmasına, benim üzerimden prim yapılmasına alıştım.'' cümlelerini belirtti. Barış ise '' Herkes kendine dikkat etsin. Bu saatten sonra eski Barış yok'' dedi.

640xauto-001.webp

Sevilen yarışmanın dün akşam ekrana gelen bölümde dikkat çeken ise Eda'nın gözyaşları oldu. Eda, Tahsin' e "Beni niye potaya atmadın ya? Gitmek istiyorum buradan" diyerek gözyaşı döktü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN