MasterChef'te Somer Şef çıkmazı çöküldü! Acun istemedi deniliyordu: Meğer...

MasterChef'te Somer Şef çıkmazı çöküldü! Acun istemedi deniliyordu: Meğer...

TV8 ekranlarının sevilen yemek yarışmalarından olan Masterchef'in yeni sezonun yayınlanmasıyla beraber jüri üyelerinden Somer Şefin olmayışı dikkatleri çekti. Masterchef All Star için nefesler tutulurken Somer Şefin neden olmadığı ortaya çıktı.

Masterchef Türkiye All Star için çalışmalar devam ederken yayınlanan fragmanda Somer Sivrioğlu'nun olmayışı dikkatleri çekti. En sık aratılan konuların başında gelen Somer Şefin olmayışı üzerinde tüm gerçekler ortaya çıktı. Masterchef All Star Somer Şef neden yok? Masterchef yeni jüri üyesi kim? Tüm detaylar haberimizde.

Masterchef yarışmasında Somer Şefin neden yer almadığı internet üzerinden araştırılan konuların başında geldi. 14 Haziran'da başlayacak olan lezzet yarışmasında eski şampiyonların yer aldığı All Star için geri sayım başladı. 14 Haziran'da ekranlarda olacak Masterchef All Star'ın yeni jüri üyesi ise Yılmaz Öztürk olduğu belirlendi.

masterchef all star yeni jürisi

SOMER ŞEF HAPSE Mİ GİRECEK?

Somer Sivrioğlu'nun yeni sezonda ekranlarda olmaması üzerine meraklar artarken geçtiğimiz günlerde restoranının duvarının çökmesi üzerine kaza medyana gelmişti. Ölümcül kazada bir kişi hayatını kaybederken bir kişi ise yaralandı. olayın mahkemeye taşınması üzerine müşteki avukat Nisa Serin, Somer Sivrioğlu'nun da yer aldığı kiracıların tutuklu yargılanması isteğinde bulunmasıyla ortalık karıştı.

Mahkemeden ara karar çıkarken heyet tarafından Sivrioğlu, Kazım Evirgen, Kadri Berk Cemal'in avukatları, müvekkilerini hazır etmeleri için süre verilmesini ve eksik hususların giderilmesi için mahkemenin ertelenmesine karar verildi. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN