MasterChef’te tarihi bir an! İlk kez böyle bir şey yaşandı: En iyisi…

MasterChef’te tarihi bir an! İlk kez böyle bir şey yaşandı: En iyisi…

TV8 ekranlarının vazgeçilmez programı MasterChef All Star son bölümü ile heyecanı zirveye çıkardı. Yeni bölümde jüri önüne tabak çıkaramayan talihsiz yarışmacı ise gecenin en şanssızı oldu. MasterChef’te tarihi anlar yaşandı. İşte MasterChef All Star son bölüm…

TV8 ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam MasterChef yeni sezonda yeni heyecanlar yaşatıyor. Hafta finaline yaklaşırken yarışmacılar arasındaki rekabet gitgide kızışmaya başladı. Son bölümde dünya lezzetleri jüri önüne çıkarılırken en iyi tabağı yapan dağ gecenin en iyi takımı seçildi. Dünya mutfağından farklı pilavlar yapılırken kazanamayan takım ise gece sonunda dokunulmazlık İçin ter döktü. İşte MasterChef All Star son bölüm…

O YARIŞMACI TABAK ÇIKARAMADIM

Her hafta mavi ve kırmızı takım olarak yapılan yarışmalar rekabeti kızıştırırken çarşamba akşamı ekrana gelen programda yarışmacılardan 7 ülkeden 7 farklı pilav yapması istendi. Kırmızı takım gece sonunda talihsiz anlar yaşandı. Kırmızı takım yarışmacısı Mert, Risotto'yu verilen süre içerisinde tamamlayamazken şeflerin önüne de bir tabak çıkaramadı.
masterchef-risotto.jpg

MASTERCHEF'TE BİR İLK

İtalyan mutfağına ait bir pirinç pilavı olan Risotto'yu yapmak isteyen Eda tabağın kendine verilmemesi nedeniyle sinirlenerek serzenişte bulundu. Tabak çıkaramayan Mert ise “Bütün ocaklar doluydu, tabağı ocağa koyduğumda 15 dakika vardı, yetiştiremedim.” sözleri ile kendisini açıkladı.

masterchef-takimlar.jpg

MASTERCHEF'TE ORTALIK KIZIŞTI

Yarışmayı kaybeden kırmızı takım bireysel dokunulmazlık için tezgah başına geçti. Türk yöresine ait bir tür tepsi kebabı olarak sofralarda yer alan eliböğründe yemeği için kırmızı takım yarışmacıları tezgah başında ter döktü.

masterchef-dokunulmazlik.jpg
En iyi tabağı çıkaran yarışmacı açıklayan Danilo Şef ise fazla düşünmeye gerek yok diyerek ilk kez direkt birinci ismi açıkladı. Gecenin en iyi tabağını yapan yarışmacı Ayaz olurken Danilo Şef, "İlk defa direkt olarak birinciyi açıklayacağız. Bu gece açık ara en iyi tabak yapan yarışmacı Ayaz." sözlerini dile getirdi.

POTODA YER ALAN İSİMLER BELLİ OLDU

2 haftadır potaya giden ismim Mert olduğunu belirten Ayaz, Mert potoya göndermek istemediğini belirtti. Ancak Mert'in tabak çıkaramamış olmasının büyük bir hata olduğunu söyleyen Ayaz, “Mert ağabeyin potaya gitmesini istemiyordum 2 haftadır potaya gidiyor. Ama tabak çıkaramamak büyük bir hata. O yüzden Mert ağabey diyorum” sözleri ile potaya gönderdiği ismi Mert olduğunu açıkladı.

masterchef-eleme-potasi.jpg


Haftanın ilk eleme adayları mavi takımdan Tolga ve Rıfat olarak açıklanırken gecenin ilk gitme adayı da Mert oldu. Takımda yapılan oylama ile birlikte gecenin 4 eylemi adayı ise Çağatay oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN