MasterChef’ten elenen Emre Büber'e Acun Ilıcalı'dan hayatının fırsatı

MasterChef’ten elenen Emre Büber'e Acun Ilıcalı'dan hayatının fırsatı

MasterChef Türkiye'de yarışan ve hasta olduğu için bilerek elendiği öne sürülen Emre Büber hakkında bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre; Acun Ilıcalı, başarılı yarışmacı Büber'e hayatının teklifini sundu.

TV8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef'te 11.hafta elenen isim Emre Büber oldu. Parkinson hastalığı ortaya çıkan ve bile isteye yarışmadan elenen Emre Büber'in büyüdüğü Avusturya'ya biletini aldığı öğrenilmişti.

acunnn.jpg

Ünlü fenomen Ata Benli'nin iddiasına göre; Emre'nin elenmesine gönlü razı olmayan Acun Ilıcalı, ona hayatının fırsatını sundu. Ilıcalı, yarışmacıya Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünde cömert bir iş teklifinde bulundu. Avusturya’ya dönmesine gerek kalmayan Emre, bundan böyle hem tedavisini devam ettirip hem de sevdiği işi yapabilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN