Acun Ilıcalı'nın Hull City'nin başına kimi getireceği belli oldu

Acun Ilıcalı'nın Hull City'nin başına kimi getireceği belli oldu

Acun Ilıca'nın İngiltere'nin Championship ekibi Hull City'i satın alacağı iddiası kulüp tarafından doğrulanmıştı. Kulübün devir teslim işlemleri sürerken, Acun Ilıcalı'nın teknik direktörlüğe Şota Arveladze'yi getirmeyi planladığı konuşuluyor.

Acun Ilıcalı'nın satın almak için temas halinde olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City kulübü için 35.4 milyon Euro ödeneceği öne sürülmüştü. Söylentilerin ardından resmi açıklamada bulunan Hull City, Acun Ilıcalı ile anlaşmaya vardığını ve devir teslim işlemlerinin başladığını duyurmuştu.

Fanatik'te yer alan habere göre; Acun Ilıcalı'nın İngiltere kulübünü devralmasının ardından Gürcü çalıştırıcı Şota Arveladze'yi takımın başına getirmesine kesin gözüyle bakılıyor.

ŞOTA ARVELADZE KİMDİR?

Şota Arveladze, kulüp kariyerinde 410 lig maçında 291 gol ve millî takımda çıktığı 61 maçta kaydettiği 26 gol ile Gürcistan'da tüm zamanların en golcü oyuncusudur.

Şota son olarak Özbekistan ekiplerinden Pakhtakor Tashkent'te 3 sezon boyunca görev almış ve bir çok başarıya imza atmıştı. 48 yaşındaki teknik adam ülkemizde daha önce Kasımpaşa, Kayserispor ve Trabzonspor 'da görev yapmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN