Acun Ilıca'nın Hull City'i satın alacağını kulüp doğruladı

Acun Ilıca'nın Hull City'i satın alacağını kulüp doğruladı

Acun Ilıca'nın İngiltere'nin Championship ekibi Hull City'i satın alacağı iddiası kulüp tarafından doğrulandı. Hull City resmi siteden yaptığı açıklamada kulübün devir teslim işlemlerinin resmen başladığını duyurdu.

Acun Ilıcalı'nın satın almak için temas halinde olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City kulübü için 35.4 milyon Euro ödeneceği öne sürülmüştü. Ilıcalı, Hull City’i satın almak üzere anlaşmaya vardı.

Sözcü'nün aktardığına göre; Hull City resmi sitesinden yaptığı açıklamada, kulübün devir teslim işlemlerinde olduğunu doğruladı.

20 MİLYON STERLİN DAHA ÖDEYECEK

İngiltere basını geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı’nın, Hull City için 35.4 milyon Euro ödeyeceğini, takımın Premier Lig’e çıkması halinde 20 milyon sterlin daha ödeneceğini yazmıştı.

FORTUNA SİTTARD ORTAKLIĞINDAN ÇEKİLMİŞTİ

Yapımcı ve kanal sahibi Acun Ilıcalı, geçen sene hisselerini aldığı Hollanda ekibi Fortuna Sittard'da işlerin istediği gibi gitmemesinin ardından ortaklıktan çekilmişti. Ilıcalı bu kez gözünü İngiltere'ye dikti.

52 yaşındaki Ilıcalı'nın Hull City'yi devralmasının ardından Türk teknik direktör ve bazı Türk futbolcuları kulübe kazandıracağının altı çizildi. Acun Ilıcalı daha önce “Hull City'nin gelecekte teknik direktörden futbolculara kadar Türklerden oluşacağını umuyorum. Amacım dünyada ses getiren bir ekip yaratmak” sözlerini kullanmıştı.

2016-2017 sezonunda Premier Lig'den düşen Hull City, bu sezon Championship'te 15 maç sonunda 9 puanla 22. sırada yer alıyor.

“HULL CITY HAYALİM” DEMİŞTİ

Geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada Acun Ilıcalı, “Hull City'yi almayı düşünüyorum, güzel görüşmeler de yaptık, iki taraf birbirini iyi anladı. Karşı taraf bize güveniyor. Allah izin verirse hayalim gerçekleşecek” ifadelerini kullanmıştı.

Ilıcalı yaptığı açıklamada Hull City'yi gelecek yıllarda Türk teknik direktörlerin çalıştırabileceğini belirtmişti

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN