Acun Ilıcalı, Sergen Yalçın'ı Hull City'nin başına mı getiriyor?

Acun Ilıcalı, Sergen Yalçın'ı Hull City'nin başına mı getiriyor?

Beşiktaş'tan istifa eden teknik direktör Sergen Yalçın'ın, Acun Ilıcalı'nın satın almaya hazırlandığı Championship'te oynayan İngiltere takımı Hull City'i çalıştıracağı iddiası gündeme geldi. Yalçın, dil eğitimine hız kesmeden devam ediyor.

Beşiktaş'tan ayrılan Sergen Yalçın'ın yeni takımı belli oluyor. Siyah-beyazlı takımdan istifadan sonra içbir açıklama yapmayan ve hakkında çıkan dedikodulara da cevap vermeyen tecrübeli teknik direktör için bir iddia ortaya atıldı.

Acun Ilıcalı, İngiltere'de Premier Lig'in bir altındaki Championship'te mücadele eden takımı Hull City'yi almaya hazırlanıyor.. Futbol camiasında, takımının başına ise bir süre önce Beşiktaş'tan ayrılan Sergen Yalçın'ı düşündüğü iddiaları dolaşıyor.

'OLUMLU YANIT'

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, takımın ligde 19’uncu sırada olması ve menajer Grant McCann'in 1 puanın altında bir ortalama tutturması nedeniyle Acun Ilıcalı, takımın sahibi olur olmaz teknik direktör hamlesi yapacak. Ilıcalı ile Sergen Yalçın'ın görüşmesi olumlu geçti. Hatta Yalçın'ın da bu nedenle Türkiye içinden gelen tekliflere olumsuz cevap verdi.

Beşiktaş'ta göreve devam ederken, yurt dışı hayalinin olduğunu belirten Sergen Yalçın'ın dil konusunda eğitimlerini de hızlandırdığı da dikkatlerden kaçmıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN