Masterclass ödülünü kim kazandı? MasterChef Türkiye'de ödülü kazanan isim belli oldu

Masterclass ödülünü kim kazandı? MasterChef Türkiye'de ödülü kazanan isim belli oldu

MasterChef Türkiye’nin son bölümünde Masterclass ödülü sahibini buldu. Şef Danilo’nun büyük ödülü açıkladığı MasterChef Türkiye’de yarışmacılar en iyi pizzayı yapmak için birbirleriyle yarıştı. İşte Masterclass ödülünü kazanan isim…

10 Ekim günü yayınlanan MasterChef Türkiye'nin 28. bölümünde, elemenin ardından Masterclass ödülü için yarışmacılar ter döktü. Peki, MasterChef'te Masterclass ödülü kim kazandı? İşte detaylar…

ÖDÜLÜ KİM KAZANDI?

MasterChef'in 10 Ekim tarihinde yayınlanan son bölümünde yarışmacılar pizza yapmak için kıyasıya bir yarış içerisine girdi. Ödül oyununu kırmızı takım kazanırken, en iyi pizzayı yapan Mustafa da fırın ödülüne layık görüldü.

19-10/11/masterchefjpgg.jpg

MASTERCHEF'TEN AÇELYA ELENMİŞTİ

Ünlü şeflerin sunumundaki MasterChef Türkiye'nin 27. bölümünde eleme oyunu yapıldı. Dokunulmazlık oyunları ve oylamaların ardından bu haftanın dört eleme adayı Murat, Yasin, Faruk Batuhan ve Açelya eleme potasında yer aldı.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

Bu dört yarışmacı elenmemek için hünerlerini sergilerken, gecenin sonunda MasterChef Türkiye'de hayallerine veda eden isim Açelya olmuştu.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN