Masumlar Apartmanı'nda şoke eden itiraf! 3 oyuncu da aynı anda...

Masumlar Apartmanı'nda şoke eden itiraf! 3 oyuncu da aynı anda...

Ceyda Düvenci'nin sunduğu Bambaşka Sohbetler programına konuk olan Merve Dizdar hem eski eşi hem de Masumlar Apartmanı ile ilgili yaptığı açıklamalar ile sosyal medyaya damga vurdu.

Masumlar Apartmanı'nın Gülben'inden takipçilerini şoke eden itiraf geldi. Merve Dizdar, katıldığı bir televizyon programında Masumlar Apartmanı dizisi ile ilgili itiraflarda bulundu. Psikolojik destek aldığını açıklayan Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakterine hayat veren oyuncu Merve Dizdar, dizi yüzünden psikolojik destek aldığını söyledi. Merve Dizdar kendisi ile birlikte Masumlar Apartmanı dizisinde oynayan 2 oyuncunun daha psikolojik destek aldığını belirtti.

MASUMLAR APARTMANI YÜZÜNDEN 3 OYUNCU DESTEK ALDI

Masumlar Apartmanı dizisinin hayatında yarattığı değişiklikleri açıklayan genç oyuncu Merve Dizdar "Araba kullanmayı bile diziden sonra öğrendim, garip bir özgürlük hissettim" dedi. Merve Dizdar Masumlar Apartmanı dizisinde oynayan iki oyuncunun daha psikolojik destek aldığını açıklayan Merve Dizdar "Ezgi ve Birkan da dizi sırasında destek aldı" dedi.

masumlar-apartmani.jpg

MERVE DİZDAR ALTIN KELEBEK'TE EN İYİ KADIN OYUNCU ÖDÜLÜNÜ ALMIŞTI

TRT 1'de ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi çok tutulunca 2 sezon yayınlandı. Haziran ayında final yapan Masumlar Apartmanı halen adından söz ettiriyor. Masumlar Apartmanı dizisinde 'Gülben' karakterine hayat veren Merve Dizdar dizideki rolü ile 47. Altın Kelebek'te 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne layık görülmüştü.

Masumlar Apartmanı setinde yaşanan ve dillendirilmeyen olayları anlatan usta oyuncu Merve Dizdar, Ceyda Düvenci'nin "Psikolojik destek aldın mı?" sorusuna çok samimi bir şekilde yanıt verdi. "Tabii. Aldık" diyen Merve Dizdar psikolojik destek alan sadece kendisi olmadığını Ezgi ve Birkan'ın 'da psikolojik destek aldığını açıkladı. Merve Dizdar "Ehliyetimi bile Masumlar Apartmanı'ndan sonra aldım. Arabayı aldım, garip bir özgürlük hissettim" dedi.

merve-dizdar.jpg

MERVE DİZDAR'DAN BOŞANDIĞI EŞİ İÇİN ŞAŞIRTAN SÖZLER

Merve Dizdar geçtiğimiz yıl haziran ayında anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı. Ceyda Düvenci'nin sunduğu Bambaşka Sohbetler programında sorulara samimi cevaplar veren Merve Dizdar eski eşi Gürhan Altundaşar, ile ayrıldıktan sonra arkadaş kalmaya devam ettiğini de söyledi. Eşi ile boşanması için konuşan Merve Dizdar, "Ünlü oldu ayrıldı' dediler. Gürhan şu hayatta en güvendiğim insanlardan biri" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN