Ünlü sunucu canlı yayında felç geçirdi! İzleyicileri dehşet anını saniye saniye izledi...

Ünlü sunucu canlı yayında felç geçirdi! İzleyicileri dehşet anını saniye saniye izledi...

Bugüne kadar pek çok canlı yayın anında yaşanan beklenmedik olaylar oldu ve bu beklenmedik anlar canlı yayında ekranlara geldi ama böylesi televizyon tarihinde bir ilk oldu. Bir haber spikeri canlı yayında felç geçirdi. İşte dehşete düşüren olayın detayları..

HABERLERİ SUNARKEN FELÇ GEÇİRDİ

Böyle bir olay televizyonlarda ilk kez yaşandı. ABD televizyonların da meydana gelen korkunç olay an be an canlı yay6ınlandı. Haber sunucusu bir anda önündeki yazıları okuyamadı. Televizyonlarda yaşanan canlı yayın kazaları sık sık gündeme gelir ama böyle korkunç bir olay ilk kez yaşandı. Amerika Birleşik Devletleri'nde NBC üyesi KJRH televizyonunda haberleri sunan haber spikeri, canlı yayın esnasında felç geçirdi. An be an yayınlanan görüntüler ülkede günün konusu oldu.

GENÇ SPİKER SÖZLERİNİ TEKRARLAMAYA BAŞLADI VE KAFASI KARIŞMIŞ GİBİ GÖRÜNÜYORDU

Amerika Birleşik Devletleri'nin Oklahoma eyaletinin Tulsa şehrinde bir televizyon kanalında ana haber spikeri olarak çalışan Julie Chin, haber okuduğu sırada felç geçirdi. Güne gayet neşeli ve enerjik başladığını ifade eden ve bir sağlık sorunu olmadığını belirten haber spikeri Julie Chin, NASA'nın "Artemis" programının ilk Ay seferiyle ilgili bir haberi okurken bir anda fenalaştı. Haber spikeri Julie Chin haber okurken aynı sözleri tekrarlamaya başladı. Genç kadın ekranlarda kafası karışmış gibi görünüyordu ve bir şeylerin yolunda gitmediği her halinden anlaşılıyordu.

sunucu-haber.jpg

GENÇ SPİKER "ÜZGÜNÜM BANA BİR ŞEYLER OLUYOR" DEDİ VE YAYINI BIRAKTI...

Haber spikeri Julie Chin bu durumu ile birkaç saniye mücadele etti. Daha sonra işlerin yolunda gitmediğini anlayan genç spiker Julie Chin televizyon izleyicilerinden özür diledi. Genç haber spikeri Julie Chin'in son sözleri ''Üzgünüm, bu sabah bana bir şeyler oluyor'' dedi. Canlı yayında bir türlü kendisini toparlayamayan haber spikeri hava durumu güncellemesi için yerini hızlıca meteorolog Annie Brown'a bıraktı. Hava durumu haberlerinden sonra ise Julie Chin canlı yayına devam edemedi. Bu sırada genç sunucunun bir sıkıntı yaşadığı her halinden anlaşılıyordu.

sunucular.jpg

GENÇ SUNUCUYA İLK MÜDAHALEYİ EKİP ARKADAŞLARI YAPTI

Haber spikeri Julie Chin'in hızlı bir şekilde hava durumu sunucusuna yerini bırakmasından sonra ekip arkadaşları genç kadına müdahale etti. Durumun ciddi olduğunu gören ekip arkadaşları 911'i arayarak yardım istedi. Hastaneye kaldırılan genç sunucuya ilk müdahaleyi yapan doktorlar haber spikeri Julie Chin'a canlı yayında inme indiğini açıkladı. Julie Chin'in canlı yayın sırasında yaşadığı şey felç başlangıcıydı ancak gerçek anlamda bir felç geçirmemişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN