Ünlü oyuncu tanınmaz halde... Tam 270 kilo olan efsane oyuncu ayakta alkışlandı...

Ünlü oyuncu tanınmaz halde... Tam 270 kilo olan efsane oyuncu ayakta alkışlandı...

Ünlü oyuncu yeni rolü için tam 270 kilo oldu. Venedik Film Festivali'nde ayakta alkışlanan ünlü aktör hayatını riske atarak obezite bir babayı canlandıracağı yeni rolü için 270 kiloya çıktı.

270 KİLO OLAN ÜNLÜ OYUNCU AYAKTA ALKIŞLANDI

Bir zamanlar "Mumya" serisi ile fenomen olan Brendan Fraser yeni rolü için kilo aldı. ama öyle böyle değil tam 270 kilo oldu. Obezite bir babayı canlandıran Brendan Fraser Venedik Film Festivali'nde tam 6 dakika boyunca ayakta alkışlandı. Brendan Fraser Mumya serisinde de Rick O'Connell karakteri ile büyük beğeni kazanmıştı.

brendan-fraser.jpg

53 YAŞINDAKİ USTA AKTÖR HAYATINI HİÇE SAYARAK KİLO ALDI

Mumya serisinde canlandırdığı Rick O'Connell karakteriyle hafızalara kazınan Amerika Birleşik Devletleri'nin dünyaca ünlü aktör Brendan Fraser, yeni filmi için hayatını hiçe sayarak hızla kilo aldı. Ünlü aktör Brendan Fraser, The Whale filmindeki rolü için bambaşka birisine dönüştü. 53 yaşındaki ABD'li aktör, yeni filminde obez bir babayı canlandırdı. Obez baba karaktyeri için sevilen oyuncu Brendan Fraser, kısa sürede tam 270 kiloya çıktı. The Whale filmi 79. Venedik Film Festivali'nde görücüye çıktı.

The Whale filmindeki rolü ile büyük beğeni alan Brendan Fraser, 79. Venedik Film Festivali'nde filminde gösterdiği üstün performansıyla 6 dakika boyunca ayakta alkışlandı.

brendan-fraser-obez.jpg

BRENDAN FRASER YENİ FİLMİNDEKİ CHARLİE KARAKTERİ İLE BÜYÜLEDİ

Ünlü oyuncu Brendan Fraser daha önce "Mumya" , "Encino Man", "George of the Jungle", "Bedazzled", "Looney Tunes: Back in Action" ve "The Quiet American" gibi filmlerde rol aldı. Brendan Fraser, yeni projesi "The Whale"de "Charlie" karakterine hayat verdi. Sevilen usta oyuncu Brendan Fraser The Whale filmi için fiziksel bir evrim geçirdi.

brendan-fraser-yeni-filmi.jpg

BRENDAN FRASER GÖZ YAŞLARINI TUTAMADI

Venedik Film Festivali'nde gösterimi gerçekleşen The Whale filmi izleyiciler tarafından büyük beğeni ile izlendi. 6 dakika boyunca ayakta alkışlanan 73 yaşındaki oyuncu Brendan Fraser bu süre boyunca gözyaşlarını tutamadı. Brendan Fraser kendisi sahnede alkışlanırken The Whale filminin yönetmeni Aronofsky’ye sarıldı.

Venedik Film Festivali'nde filminin gösterildiği salondan ayrılmak isteyen Brendan Fraser , alkışların yükselmesiyle gözyaşları içinde salon izleyicilerine selam verdi.

BRENDAN FRASER'İN OSCAR'DA ŞANSI YÜKSEK

The Whale filmindeki rolü gereği 270 kilo olan Brendan Fraser'ın performansına tam not veren izleyiciler ünlü oyuncunun Oscar yarışında Charlie rolü ile öne geçeceğini düşünüyor. Samuel D. Hunter’ın The Whale adlı oyunundan uyarlanan filmde oyuncu, bu görünümü elde etmek için protez taktı.

THE WHALE FİLMİNİN KONUSU NE?

79. Venedik Film Festivali'nde büyük beğeni alan The Whale isimli filminin yönetmeni ise Darren Aronofsky yaptı. 2022 yılının en çok merak edilen yapımlarından olan The Whale isimli film son ayların en çok konuşulan yapımı oldu. The Whale filminde Fraser, obezite ile mücadele eden bir babayı canlanırıyor. Charlie hem obezite ile hem de 17 yaşındaki kızıyla yeniden iletişim kurmak için çalışlan bir adam. Film duygusal sahneleri ile de dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN