Bu burçlar kaçanı kovalamayı seviyor! İşte yüz bulamayınca kovalayan burçlar..

Bu burçlar kaçanı kovalamayı seviyor! İşte yüz bulamayınca kovalayan burçlar..

Biriyle flört ederken partnerinizi kovalamak, konu flört ya da ilişki olduğunda mücadeleden hoşlanan bazı insanlara heyecan ve tatmin verir. Bazı burçlar gizemi ve birinin onlara evet demesi için zaman ayırmayı severler. İşte kaçanı kovalamayı seven burçlar...

KOVALAMAYI O KADAR ÇOK SEVİYORLAR Kİ ASLA PES ETMİYORLAR

Bu tür insanlar iyi bir mücadeleye hazırdır. Hayatlarında gizem yaratmak ve onlarla çıkmak için sizi yeterince etkilediklerini öğrendikten sonra kendilerini memnun etmek istedikleri bir ego artışı sağlar. Bu insanlar kovalamayı o kadar çok seviyorlar ki, kolayca pes ederseniz ya da kolayca etkilenebilecek biriyseniz, size olan ilgilerini kaybedebilirler.

ELDE ETMESİ ZOR İNSANLAR ONLARDA BAĞIMLILIK YAPAR

Elde etmesi zor olan biriyle flört etmek onlar için adeta bir bağımlılık gibi. Onlar için, yüz vermeyen kişiyi kovalamayı bitirene ve siz pes edene kadar her şey heyecan verici görünür. Ondan sonra, işler monoton ve öngörülebilir hale gelir ve sonunda aşkları biter. Bu yüzden onları ne kadar çok bekletir ve elde edilmesi zoru oynarsanız, sizi o kadar çok isteyecek ve size aşık olacaklardır.

Kovalamayı ve elde edilmesi zor birini kovalamayı seven burçlar...

2-005.jpg

YAYLAR ELDE EDENE KADAR KOVALARLAR

Bu insanlar vahşidirler ve hayatın her alanında iyi bir mücadeleye hazırlar. Elde edilmesi zor birini tercih ederler ve onları aldıklarından emin olmak için o kişiyi kovalamayı severler. Bir şeye veya birine karar verdikten sonra, onları aldıklarından emin olana kadar mücadele ederler. Bu burçtaki insanlar duygularını itiraf etmekten veya ilk hareketi yapmaktan çekinmezler.

ASLANLARI FARK ETMEZSENİZ ONLAR SİZİ FARK EDER

Aslanlar, çekici kişiliklerinin ve insanlar üzerindeki etkilerinin farkındadır, sosyal bir toplantıda bir Aslan'ı görmezden gelmek neredeyse imkansızdır. Ancak biri Aslan'ı fark etmediğinde en çok onu fark eder ve neden böyle olduğunu merak eder. Aslanlar her zaman bir meydan okumaya hazırdır ve sadece egolarını memnun etmek için elde edilmesi zor olan ve kolayca etkilenmeyen birini tercih ederler.

1-004.jpg

KOÇLAR SİZİN İÇİN KENDİLERİNİ ATEŞE VERİRLER

Koç, kovalamayı seven ve onu bir meydan okuma olarak gören başka bir ateş burcudur. Akıl oyunları oynamakta iyidirler ve kendileri için ateşe vermek zorunda kalsalar bile kalabalık bir odada en iyi olan birini isterler. Gizemi severler ve olayların tahmin edilemez olmasını tercih ederler, aksi takdirde sıkılabilirler.

İKİZLER İÇİN AŞIK OLMAK BİR EFSANEDİR

Bu zodyak işaretine ait insanlar çoğunlukla bağlantı kurar ve nadiren biri için ciddileşirler. Aşık olmak onlar için bir efsanedir ve konu flört etmeye geldiğinde iyi bir mücadeleyi tercih ederler. Zihinlerini harekete geçirecek şeyleri heyecanlı, tutkulu, merak uyandıran konuşmaları sürdürmeyi severler. Birisinin teklifine hayır demesi onları şaşırtıyor ve eğer gerçekten senden hoşlanıyorsa asla geri adım atmıyor.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN