Ünlü şarkıcı konser sırasında fenalaştı! Yardımına arkadaşları koştu...

Ünlü şarkıcı konser sırasında fenalaştı! Yardımına arkadaşları koştu...

30 yıl sonra Fethiye'de sahneye çıkan şarkıcı İzel sahnede fenalaştı. Çarkıcı İzel'in baygınlık geçirdiği anlar izleyiciler tarafından kaydedilirken sanatçının yardımına arkadaşları koştu.

Albümleri satış rekorları kıran İzel Çelik Ercan tam 30 yıl sonra konser verdi. Ünlü şarkıcı İzel konser sırasında sahnede fenalaşınca yardımına kırk yıllık dostları Ercan ve Çelik yetişti.

İZEL ÇELİK ERCAN'IN KONSERİNDE KÖTÜ ANLAR

İzel Çelik Ercan'a nazar değdi. İzel Çelik Ercan'ın tam 30 yıl sonra Fethiye'de konser verdi. İzel sahnede konser verirken fenalaştı. İzel'in sahnede geçirdiği baygınlık anları ise konser izleyicileri tarafından saniye saniye kaydedildi.

30 yıldır bir araya gelmeyen ama albümleri yok satan İzel Çelik Ercan , Fethiye'de sahneye çıktı. Konser sırasında korku dolu anlar yaşandı. Şarkıcı İzel sahnede bir anda fenalaştı. O anlar konser izleyicileri tarafından an be an kaydedildi.

ÖZLEDİM, İŞTE YENİDEN VE DÖNMELİSİN İLE 90'LI YILLARA DAMGA VURMUŞLARDI

İzel Çelik Ercan Özledim”, “İşte Yeniden” ve “Dönmelisin” gibi şarkılarla 90’lı yıllarda fırtına gibi esmişti. Efsane müzik grubunun albümleri satış rekorları kırarken üçlü 30 yıllardır birlikte konser vermiyorlardı . Tam 30 yıl sonra bir araya gelen İzel Çelik Ercan Fethiye'de şeytanın bacağını kırdı. Çeyrek asır sonra bir araya gelen İzel Çelik Ercan sahne performansı ile izleyicileri coşturmuştu.

İZEL SAHNEDE FENAL GEÇİRDİ YARDIMINA ERCAN VE ÇELİK KOŞTU

Muğla'nın Fethiye ilçesinde sahneye çıkan İzel Çelik Ercan üçlüsünün İzel'i sahnede fenalık geçirdi. Şarkıcı İzel sahnede şarkı söylerken bir anda fenalaştı. Konser sırasında fenalık geçiren ve sahnede bayılan İzel'in yardımına kırk yıllık dostları Çelik ve Ercan koştu.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN