Bunu denemelisiniz! Diş macununu tuvaletin sifonuna atar mısınız? Bir kere yapınca sürekli yapacaksınız...

Bunu denemelisiniz! Diş macununu tuvaletin sifonuna atar mısınız? Bir kere yapınca sürekli yapacaksınız...

Evlerin en rahatsız edici yerleri banyolar ve tuvaletlerdir. Nem nedeni ile sürekli boğucu bir kokusu olan banyo ve tuvaletlerinizin daha ferah ve temiz görünmesi sizin elinizde. Pahalı ve işe yaramaz ürünler yerine evde yapacağınız daha ucuz ve daha uzun süre gidecek yöntemleri deneyebilirsiniz. İşte diş macunu ile yapabileceğiniz tuvalet kokusu...

DİŞ MACUNUNU SİFONUN İÇİNE ATARSANIZ NE OLUR?

Tuvaletlerimiz evde en çok kullandığımız alanlardan birisidir. Özellikle güzel kokmasını sağlamak için hem pahalı hem de kısa süre dayanan pek çok yöntem deniyoruz. Bir çoğunda istediğimiz sonucu alamıyoruz ya da kullandığımız temizlik ürünler çok pahalı oluyor.

Eğer her sifonda banyonuzun ve ya tuvaletinizin güzel kokmasını sağlamak istiyorsanız diş macunu fikri tam size göre. Hem ucuz hem de uzun süre banyonuzun güzel kokmasını sağlıyor.

dis-macunu.jpg

DİŞ MACUNUNU SİFONUN İÇİNE ATMADAN ÖNCE NE YAPMALISINIZ?

Banyonuzun güzel kokması için diş macunu yöntemini denemeye karar verdiyseniz. İlk iş bir marketten ucuz ve kokusu güzel olan bir diş macununu almalısınız. Pahalı bir şey almanıza gerek yok çünkü kişisel temizliğiniz yani dişlerimiz için kullanmayacaksınız.

Marketten aldığınız ucuz diş macunu tüpünün üzerine bir toplu iğne ile 15-20 tane delik açın. Ne kadar çok delik açarsanız o kadar çok koku yayacaktır.

Üzerinde toplu iğne ile delik açtığınız diş macununa biraz bastırıp, açtığımız deliklerden hafifçe dışarı çıkmasını sağlayın.

dis-macunu-tuvalet.jpg

ÜZERİNİ DELDİĞİNİZ DİŞ MACUNUNU SİFONA ATIN

Diş macununun üzerine deliklerden diş macunu çıktıysa işlemi doğru yaptınız demektir. Daha sonra sifon haznesinin içine üzerinde delikler olan diş macununu komple atalım.

Bir kaç dakika bekleyip sifonu çekin. Gördüğünüz üzere hem banyonuz mis gibi koktu hem de tuvaletiniz mis gibi koktu.

dis-macunu-sifon-kokusu.jpg

DELİKLİ DİŞ MACUNU YÖNTEMİ UZUN SÜRE DAYANACAKTIR

Yenilemeniz kullanıma göre değişecektir ancak uzun süre gideceğine emin olabilirsiniz. Bu yöntem ile pahalı ve kısa süre kullanılan koku gidericileri kullanmanıza gerek yok.

Sizler banyonuzun ve ya tuvaletinizin temiz ve ferah kokması için hangi yöntemleri kullanıyorsunuz?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN