Varislerden 1 haftada kurtulmak ister misiniz? İkisini karıştırın her akşam sürün 7 gün sonra eser kalmayacak...

Varislerden 1 haftada kurtulmak ister misiniz? İkisini karıştırın her akşam sürün 7 gün sonra eser kalmayacak...

Bacaklarınızın sürekli ağrımasına neden olan varislerden kurtulabilirsiniz. Varisli damarları tedavi etmek ve örümcek ağı şeklindeki bacaklardan kurtulmak varisli damarları ortadan kaldırmak için zeytinyağı ve sarımsağı denemelisiniz...

KANIN DOLAŞIMINDAKİ AKSAMA VARİSLERE NEDEN OLUR

Varisli damarlar, kanın kötü bir şekilde dolaştığı hasarlı damarlardır. Varisli damarlar mavimsi, genişlemiş ve bükülmüşlerdir. Bir kişide varis varsa cilt üzerinde varisli damarlar az ya da çok belirgin olurlar. Varisli damarlar en sık bacaklarda gelişir, aynı zamanda uyluklarda da gelişir. Bunu düzeltmek için her evde bulunan zeytinyağını, limonu ve sarımsağı kullanın.

ZEYTİNYAĞI, LİMON VE SARIMSAK ÜÇLÜSÜ VARİSLERE KARŞI SAVAŞIR

Varisli damarları tedavi etmek için biraz limon suyu ile karıştırılmış zeytinyağı ve sarımsak kombinasyonunu kullanabilirsiniz.
Bu limon, zeytinyağı ve sarımsak karışımı varisli damarı tedavi etmeye ve örümcek damarlarını ortadan kaldırmaya yardımcı olur.

EVDE YAPTIĞINIZ LOSYON GÜÇLÜ BİR ANTI- INFLAMATUAR ETKİYE SAHİPTİR

Varis, kanın kalp kasına geri dönüşünü engelleyen yüzeysel bir damarın kalıcı bir genişlemesidir. Evde bulunan malzemelerden yaptığınız bu karışım kan akışının doğru geçişini aktive ederek genişlemiş damarların azalmasını kolaylaştıran güçlü bir anti-inflamatuar ve tonik etkiye sahiptir.

varis-tedavisi.jpg

ZEYTİNYAĞI, LİMON VE SARIMSAK ÜÇLÜSÜ KAN DAMARLARINDA DOLAŞIMI HIZLANDIRIR

Böylece bu karışımın dairesel masaj yoluyla uygulanması kan dolaşımını hızlandırır, lenf sistemini harekete geçirir ve hücrelerin uygun şekilde oksijenlenmesini engelleyen toksinlerin atılmasını teşvik eder. Ayrıca bu karışımın örümcek damarlarının neden olduğu gerginlik ve ağrı hissini hafifletmek için sakinleştirici bir etkisi olduğunu unutmayın.

Bu çarenin etkili olması için, kesinlikle kaliteli malzemeler seçmelisiniz. Özellikle yağın kalitesinde ısrar ediyoruz, sızma zeytinyağını tercih edin. Sarımsak içinde özellikle yerli ve organik olanı kullanmalısınız.

ZEYTİNYAĞI, LİMON VE SARIMSAK LOSYONU NASIL YAPILIR?

Malzemeler:

– 12 diş sarımsak

– 1/2 su bardağı sızma zeytinyağı (100 gr)

– Bir limonun suyu

Yapılışı :

Sarımsakların kabuklarını soyarak başlayın, ardından havanla ezmeden önce ikiye bölün. Bir hamur aldığınızdan emin olun. Daha sonra hamuru bir cam kaba alıp üzerine zeytinyağı ve limon suyunu ekleyin.

Kabı iyice örtün ve serin ve karanlık bir yere koyun. Bütün gece bırak. Ertesi sabah, malzemeleri karıştırmak için tahta bir kap kullanın ve karışımı süzmek için bir süzgeç kullanın.

ZEYTİNYAĞI, LİMON VE SARIMSAK LOSYONUNUN ETKİLİ OLMASI İÇİN MASAJ ÇOK ÖNEMLİ

Uygulama için bol miktarda ürün alın ve varisli damarlardan etkilenen bölgelere sürün. Kan dolaşımını uyarmak için sürekli hareketler ve parmak uçlarıyla hafifçe masaj yapın.

Bir saat bekletin ve emilmesine izin verin ve süre geçtikten sonra soğuk su ile durulayın. Uygulamayı bir hafta boyunca üşenmeden yapın. Bu işlem için akşamları tercih edin. Çünkü akşam dinlenme pozisyonuna da geçeceksiniz. Bu da losyonun etkisini arttıracaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN