Bu burçların savaşçılığı gladyatörlerde bile yok! İşte sorunların üzerine gidip kaçmayan burçlar...

Bu burçların savaşçılığı gladyatörlerde bile yok! İşte sorunların üzerine gidip kaçmayan burçlar...

Sorunları çözmede harika olan bazı insanlar var, bu onların kişilik özelliklerinin bir parçası ve aynı zamanda burçlarının en önemli özelliği. Astrolojik olarak bu özelliğe sahip olup olmadığınızı öğrenmek ister misiniz? İşte astrolojide sorun çözen burçlar...

AKREP BURCU İNSANLARI SALDIRGAN OLDUKLARI KADAR DA İŞ BİTİRİCİDİRLER

Bazen Akrepler biraz saldırgan ve kontrolcü olabilirler, ancak işleri halletme konusunda son derece yeteneklidirler. İşleri zor bir soruna çözüm bulmaksa, bunu da yapacaklardır. Sorunu çözecekler ama aynı zamanda yüksek övgü, inceleme ve karşılığında küçük bir teşekkür talep edecekler. Akrep burçları hem sadık arkadaş hem de derdinizin devasıdır.

yardim-istemek.jpg

İKİZLER BURCUNUN HANGİ SORUNLARI ÇÖZEBİLDİKLERİNİ BİLMENİZDE FAYDA VAR

İkizler plana göre çalışmayı sever ve işlerin mekanik olarak nasıl çalıştığına dair istisnai bir kavrayışa sahiptirler. Mekanik şeyleri çözmede iyidirler, ancak her türlü sorunu çözemezler. Onlara bozuk bir bilgisayar verin, onu sizin için onaracaklar. Ama dertlerini onlara ver, ve onlar senden kesinlikle kaçarlar. İkizler burcu insanlarının mekanik sorunları çözmesini istemelisiniz.

yardimci.jpg

TERAZ BURÇLARINA ZAMAN VERİRSENİZ PROBLEMİ MUTLAKA ÇÖZERLER

Teraziler etraflarındaki herkesi mutlu etmeyi severler. Sizi dinlerler ve umursadıklarını hissettirirler. Onlarla bir probleminizi paylaşırsanız, size yardımcı olurlar ve bir iki gün içinde bir plan yaparlar. Terazi için problemler küçük şeylerdir ve problem çözme becerileri gerekiyorsa onları gerçeğe dönüştürürler. Terazilere güvenebilirsiniz.

yardimlar.jpg


İYİ DİNLEYİCİ OLAN YENGEÇLERİN ÇÖZÜM ÖNERİLERİ DE İYİDİR

Yengeçler herkesin mutlu olmasını ister. Başkalarının söyleyeceklerini dinlemeyi severler ve ardından rehberliklerini buna göre sunarlar. Zaman ayırdıkları ölçüde mükemmel problem çözme yetenekleri vardır, iyi dinlerler ve gerçekçi çözümler sunarlar. Yengeçlerin çözüm önerilerini dikkate alın.

yardimlasma.jpg

SORUNU ÇÖZMEK İSTEYEN BAŞAK NE YAPAR NE EDER O SORUNU ÇÖZER

Bir sorunu çözmeye gelince, Başak'ın bazı şeylerle başa çıkmak için çok az sabrı olabilir, ancak çözüm odaklı önerilerde bulunduğundan emin olacaklardır. Her zaman nazik olmayabilirler, ancak bir sorunla başa çıkmak söz konusu olduğunda, ne olursa olsun bunu yapacaklardır. Yardım istediğiniz başak burcu insanları sizin sorununuzu kendi sorunları gibi görecektir.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN