Avcunuzun içinde M harfi görüyor musunuz? Avcunda M harfini taşıyanlar dikkat: Çok benzersiz...

Avcunuzun içinde M harfi görüyor musunuz? Avcunda M harfini taşıyanlar dikkat: Çok benzersiz...

Avuçlarında M harfini gösterenlerin özel insanlar olduğu tespit edilmiştir. Avcunun içinde M harfini taşıyan tüm insanlar çok benzersiz yetenekler ile doğmuştur. İşte avcunda M harfi taşıyanların sahip oldukları güç...

M" işaretinin sahipleri, çoğu insandan daha güçlü bir sezgiye sahiptir ve özel bir yaratıcı ve girişimci ruha sahiptir. İşte avcunda M harfi taşıyanların sahip olduğu benzersiz özellik...

HEM EŞSİZ FİKİRLERE SAHİPLER HEM DE ONLARI UYGULAYABİLECEK...

Avcunun içinde M harfi taşıyanlar insanlığın yalnızca çok küçük bir bölümünün yapabileceği, gerçekten değerli fikirlerin tükenmez bir kaynağı olarak doğarlar. Ancak en büyük değerleri bunda değil, yalnızca sonsuz “çalışan” ve etkili fikirler üretebilmeleri değil, aynı zamanda bunları uygulamak için yüzlerce yol bulmayı bilmeleridir.

YAPABİLDİKLERİNİ SAYMAKTANSA YAPAMADIKLARINI SAYALIM...

Avuç içi çizgileri M harfini oluşturan insanlar birçok yetenek ve beceriye sahiptir. Beceri ve yeteneklerinin tam bir listesini yapmaktansa, yapamadıklarını listelemek daha kolaydır. Düşünceleri açık, akıllı, mantıkları dinlemeye değer, çünkü bu her zaman sağlıklı bir temelde düşünürler.

avcunda-m-harfi-olanlar.jpg

Neredeyse hiçbir zaman aldatmazlar (ancak bazı yüksek hedefleri gerçekleştirmek için kurnazlık yapabilirler), doğru konuşmayı severler ve başkalarının kendilerini aldatmasına izin vermezler. Sezgileri neredeyse asla başarısız olmaz. Başka hiç kimse gibi, açık sözlü olabilir, kolayca iltifat edebilir ve hak ettikleri övgüyü dağıtabilirler.

Bu özellikle kadınlar için geçerlidir. Bildiğiniz gibi, "altıncı hisleri" genellikle kadınlarda daha gelişmiştir.

M İNSANLARI ÖNEMLİ KARARLARI HIZLI BİR ŞEKİLDE ALIRLAR VE FIRSATLARI HİÇ KAÇIRMAZLAR

“M insanları” ağırlıklı olarak güçlüdür, ancak açık bir şekilde sorumluluk da alırlar. M harfi taşıyan insanların çevredeki ağırlıkları her zaman büyüktür, takdir edilirler ve neredeyse her işte insanlar onlar ile birlikte çalışır. Çok nadiren insanlar onlarsız iş yapar. “M insanı”, önemli kararları hızlı ve tereddüt etmeden alabilir, bu yüzden aslında hayatın onlara sunduğu fırsatları kaçırmazlar. Her durumda, en azından kesinlikle her fırsattan yararlanmaya çalışacaklardır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN