Zodyakın yeşil gözlü canavarlarından uzak durun! İşte en kıskanç burçlar ve neleri kıskandıkları...

Zodyakın yeşil gözlü canavarlarından uzak durun! İşte en kıskanç burçlar ve neleri kıskandıkları...

Aşkta, arkadaşlıklarda ve işte en kıskanç burçları öğrenmek ister misiniz? Bazı insanlar ne kadar mücadele ederse etsin kıskançlık ile başa çıkamaz. İşte zodyakın en kıskanç burçları...

AKREP BURÇLARI ZODYAKIN EN KISKANÇ VE MANİPÜLAT,F BURCUDUR

Akrep, gücü ve tutkuyu arzular bu nedenle, birinin onlardan daha fazla becerisi varsa, akrep kendini tehdit altında hissedecektir. Eşlerinin gözleri dolaşıyorsa, akrep ilişkilerinde derinlik kaybetmiş gibi hissedecektir. Bu su burcuyla çıkıyorsan, eski sevgilinin adını ağzından uzak tut. Akrep kıskançlıklarıyla baş edemez.

Bir Akrep ile çalışıyorsanız, onları bir düşman olarak değil, bir arkadaş olarak tutun. Kazançlarınızın da onlara ait olduğunu açıkça belirtin ve onların kıskançlığından kurtulun.

kiskanclar.jpg

AŞIRI HASSAS YENGEÇ BURÇLARI BÜYÜK VE SAPLANTILI KISKANÇLIKLARINDAN KURTULAMAZ

Bu aşırı hassas işarete karşı hafif bir sapma, büyük kıskançlığa neden olabilir.

Yengeç, kendilerini bir insanın isteyebileceği en iyi ortak ve arkadaş olarak görür. Gerçekten yakın oldukları insanlara adanmışlardır. Yani sevgi ve destek için başka birine gittiğinizde, Yengeç bunu kişisel olarak alacaktır. Sonra, fazla düşünmeye ve kurgulamaya başlayacaklardır.

Yengeç'i serin tutmak için sözlerine dikkat et. Birini "harika bir dinleyici" olarak adlandırın ve Yengeç "sizden çok daha iyi bir dinleyici" duyabilir .

Neyse ki, özür bu su işaretiyle iyi çalışıyor. Yengeç kıskanırsa, onlara üzgün olduğunu söyle . Ardından, anlaşmayı bir veya iki iltifatla tatlandırın.

Yengeç, canı yandığında muhtemelen pasif agresif olabilir eğer sessizleşirlerse, onlara doğrudan onları neyin rahatsız ettiğini sorun.

kiskanc-byurclar.jpg

BİR NUMARA OLMAYI SEVEN ASLANIN ÜSTÜNE ÇIKAN OLURSA GAZABINDAN KORKUN

Aslan 1 numara olmayı sever eğer biri en üst sıralarda yer alırsa kıskançlık peşi sıra gelir.

Bu yangın işareti, 7/24 gündemde olmayı umuyor. Aşkta, arkadaşlıklarda ve hatta işte, Leo hayran olmak ve merkez sahne almakla ilgilidir. Başka biri gök gürültüsünü çaldığında, yeşil gözlü canavar kesinlikle başını kaldıracaktır. Bu kesinlikle onları zodyaktaki en kıskanç işaretlerden biri yapar.

Aslan kıskanç hissederse misilleme yapacaklardır ancak odağı tekrar kendilerine çevirmeye çalışarak.

Aslan kendilerinden bahsediyorsa ve ilgi istiyorsa, bu kıskançlık hissettiklerinin iyi bir işaretidir.

Bu en kıskanç işaretlerden biri olsa da, aslanın öfkeli veya intikamcı olması pek olası değildir. Bu yüzden kıskançlıklarının geçmesini bekleyin.

kiskanc-insanlar.jpg

ZODYAKIN EN KISKANÇ BURCU BAŞAK'TAN UZAK DURMAKTA FAYDA VAR

Bu dünya burcuna göre hayat, kendinizin en iyi versiyonu olmakla ilgilidir. Bir Başak, kendisi için çabaladığı niteliklere veya başarılara sahip başka birini görürse, kesinlikle kıskançlık hissedecektir. İş hayatında ve genel olarak hayatta, Başak kesinlikle zodyaktaki en kıskanç burçlardan biridir.

Başaklar bazen biraz sert olabilir - kıskanç hissediyorlarsa, sonunda demek istemedikleri her şeyi önden söyleyebilirler.

Başak'ın kıskançlığından kaçınamazsınız ama çoğu zaman, yine de kendi kendilerine soğurlar.

Öte yandan, aşık bir Başak nadiren kıskanır. Takdir etmeyen bir ortaktan uzaklaşmaları, sinirlenmekten daha olasıdır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN