Kaza geçiren Mine Tugay'dan kötü haber! Ünlü oyuncunun son hali hayranlarını üzdü...

Kaza geçiren Mine Tugay'dan kötü haber! Ünlü oyuncunun son hali hayranlarını üzdü...

Ünlü oyuncu Mine Tugay kaza geçirdi. Sosyal medyadan son halini paylaşan Mine Tugay sevenlerini korkuttu. Mine Tugay sosyal medya paylaşımında takipçilerine kask kullanmaları uyarısı yaptı.

Son yıllarda oynadığı dizilerdeki performansı ile dikkat çeken oyuncu Mine Tugay, kaza geçirdi. Oynadığı Medcezir dizisi ile adından söz ettiren Mine Tugay'ın geçirdiği kazadan sonraki sosyal medya paylaşımı sevenlerini üzdü.

ÜNLÜ OYUNCU MİNE TUGAY'DAN KÖTÜ HABER

Ünlü oyuncu Mine Tugay, bisiklet kazası geçirdi. Medcezir dizisinin unutulmaz ismi Mine Tugay, kaza sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Sosyal medya takipçilerinin ilgi ile izlediği Mine Tugay'ın son paylaşımı ünlü oyuncunun yeniden gündeme gelmesine neden oldu. Güzel oyuncu Mine Tugay'dan gelen resimler bu kez herkesi üzdü .

mine-tugay.jpg

MİNE TUGAY'IN ELLERİ SARGILI HALİ ÜZDÜ

Eli sargıya alınan güzel oyuncu Mine Tugay son halini sosyal medyadan paylaştı. Sargılı kolunun görüldüğü resmi sosyal medyadan paylaşan Mine Tugay resmin altına da bu da böyle bir anı oldu notunu düştü. Mine Tugay bisiklet kullanırken kaskı olduğunu belirterek sakın kasksız bisiklet kullanmayın yoksa benim halim bambaşka olurdu dedi. Mine Tugay'ın sargılı resmine ise sevenleri geçmiş olsun yorumu yaptı.

mine.jpg

MİNE TUGAY KİMDİR?

28 Temmuz 1978 yılında Konya'da doğan Mine Tugay, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı. 1998 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'na giren Mine Tugay eğitim hayatı boyunca da sahneden uzak kalmadı. Mine Tugay, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi adlı dizideki Suna karakteri ile tanınmıştır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN