Ünlü oyuncu Genco Erkal'dan kötü haber! Sahnedeydi apar topar hastaneye kaldırıldı...

Ünlü oyuncu Genco Erkal'dan kötü haber! Sahnedeydi apar topar hastaneye kaldırıldı...

Şahdamarım adlı oyununun Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde sahneleyen usta oyuncu Genco Erkal sahnede rahatsızlandı. Müzisyenlerin fark etmesi üzerine ilk müdahale sahnede yapılan Genco Erkan çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Ünlü oyuncu Genco Erkal sahnede rahatsızlandı. İzleyiciler oyunun bir parçası sandı ama ünlü tiyatrocu Genco Erkal sahnede fenalaştı ve apar topa hastaneye kaldırıldı. Tiyatronun duayen isminden gelen haber sevenlerini üzdü.

GENCO ERKAL TİYATRO SAHNESİNDE RAHATSIZLANDI

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet'inde bir tiyatro oyunu sırasında sahnede rahatsızlanan ünlü tiyatro oyuncusu Genco Erkal sevenlerini korkuttu.

Genco Erkal 'Şahdamarım' adlı oyununu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet'inde sahneledi. Oyun sırasında tiyatro sahnesinde rahatsızlanan ve hastaneye kaldırılan Genco Erkal'ın sağlık durumu ile ilgili bilgi veren doktorları bilincinin açık olduğunu belirtti. Doktorlar Genco Erkal'ın bir süre hastanede gözlem altında tutulacağını da açıkladı.

genco-erkal-hasta.jpg

GENCO ERKAL'A İLK MÜDAHALE SAHNEDE YAPILDI

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde Şahdamarım adlı oyunu sergileyen Genco Erkal, oyun sırasında aniden rahatsızlandı. Tiyatro izleyicileri sanatçı Genco Erkal'ın rahatsızlanmasını oyunun bir parçası sandı. Ünlü tiyatrocuya ilk müdahale ekip arkadaşları tarafından sahnede yapıldı. Çağrılan sağlık görevlileri ile Genco Erkal hastaneye kaldırıldı. Ünlü tiyatrocu Genco Erkal'ın sahnede rahatsızlandığını ilk müzisyen arkadaşları fark eti.

genco-erkal.jpg

GENCO ERKAL SAHNEDEN HASTANEYE KALDIRILDI

İlk müdahalenin ardından çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan tiyatrocu Genco Erkal'a burada müdahale edildi. Yapılan tetkikler sonucu sevenlerini korkutan Genco Erkal'ın bilincinin açık olduğu belirtildi. Genco Erkal'ın, bir süre daha hastanede gözlem altında tutulacağı öğrenildi.

Genco Erkal'ın beklenmedik rahatsızlığı nedeniyle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde sahnelediği oyunu Şahdamarım yarım kalırken sevenleri usta sanatçıdan gelen iyi haber ile mutlu oldu.

Ünlü tiyatro oyuncusu Genco Erkal hastanede de sevenleri tarafından yalnız bırakılmadı. Genco Erkal'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama yapan doktorlar durumunun kritik olmadığını söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN