Meteorolojiden uyarı üstüne uyarı: Karadeniz'den geliyor çok kuvvetli olacak...

Meteorolojiden uyarı üstüne uyarı: Karadeniz'den geliyor çok kuvvetli olacak...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü özellikle pazar günü ve pazartesi günü yurdun kuzey bölgesinde şiddetli yağışların etkili olacağı uyarısını yaptı. MGM tarafından yayınlanan 5 günlük hava durumu tahminine bakarak planlamalarınızı yapabilirsiniz.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son uyarılarda Batı Karedeniz Bölümünde devam eden yağışlı havanın pazartesi günü de yayılarak devam edeceği belirtildi. MGM'den yapılan son açıklamada hem yerel yöneticilerin hem de vatandaşların ani sel baskınlarına karşı dikkatli olması gerektiği ifade edildi.

BUGÜN KARADENİZ'DE ETKİLİ OLAN YAĞIŞLAR YARIN İSTANBUL'DA DA ETKİLİ OLACAK

Batı Karadeniz kıyılarında bugün gün boyu devam eden gök gürültülü sağanağın, akşam saatlerine kadar devam edeceği belirtildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kısa süreli ve yerel bazda kuvvetli olmasını beklediklerini belirttikleri yağışlı havanın pazar günü ve pazartesi günü de etkili olacağı belirtildi.

YURDUN KUZEYİ YAĞIŞA GÜNEYİ KAVURUCU SICAKLARA TESLİM OLACAK

4 Eylül 2022 Pazar günü özellikle İstanbul'da da etkili olması beklenen yağışlı havanın pazartesi günü Karadeniz Bölgesinde etkili olacağını açıklayan Meteoroloji Genel Müdürlüğü özellikle Güneydoğu Anadolu ve Batı Ege ile Akdeniz Bölgesi'nin batısında bunaltıcı sıcakların yaşanacağını açıkladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yurdun kuzey kısımlarında yağışlı havanın etkili olacağını güneyinde ise bunaltıcı sıcakların kavuracağını açıkladı.

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ: YAĞIŞLAR VE BUNALTICI SICAKLAR 5 GÜN BOYUNCA DEVAM EDECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük haritalı hava durumu tahminini paylaştı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan 5 günlük haritalı hava durumu tahmininde yurdun kuzeyi özellikle kuzeydoğusu yağmurlu havaya teslim olurken Güneydoğu Anadolu Bölgesi ise adeta kavrulacak.

hava1.jpg

4 Eylül 2022 Pazar günü için MGM tarafından yayınlanan haritalı hava durumu

hava2.jpg

5 Eylül 2022 Pazartesi günü için MGM tarafından yayınlanan haritalı hava durumu

hava3.jpg

6 Eylül 2022 Salı günü için MGM tarafından yayınlanan haritalı hava durumu

hava6.jpg

7 Eylül 2022 Çarşamba günü için MGM tarafından yayınlanan haritalı hava durumu

hava5.jpg

8 Eylül 2022 Perşembe günü için MGM tarafından yayınlanan haritalı hava durumu


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN