Makyajsız Meryem Uzerli büyüledi! Doğal halini bir gören bir daha bakıyor...

Makyajsız Meryem Uzerli büyüledi! Doğal halini bir gören bir daha bakıyor...

39 yaşındaki güzel oyuncu Meryem Uzerli makyajsız halini sosyal medya hesabından paylaştı. Güzel oyuncunun bir hayli kilo verdiği görülürken güzelliği ile de büyüledi.

MERYEM UZERLİ MAKYAJSIZ HALİ İLE BÜYÜLEDİ

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan karakterine hayat veren ve bu rolü ile hafızalara kazınan oyuncu Meryem Uzerli makyajsız ve doğal halini sosyal medya hesabından paylaştı.

Halit Ergenç ile başrolünü paylaştığı Muhteşem Yüzyıl dizisinde güzelliği ile dikkatleri çeken Hürrem Sultan hala hafızalarda. Hürrem Sultan rolüyle hayranlarının gönlünde taht kuran 38 yaşındaki Alman vatandaşı oyuncu Meryem Uzerli'nin sıfır makyajlı hali sosyal medyada büyük beğeni topladı. İki çocuk annesi Meryem Uzeli son günlerde verdiği kilolar ile konuşuluyordu.

meryem-uzerli.jpg

MERYEM UZERLİ SOSYAL MEDYAYI AKTİF OLARAK KULLANIYOR

Aktif olarak kullandığı Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflar ile gündeme gelen Meryem Uzerli bu sefer makyajsız fotoğrafını paylaştı. Makyajsız hali ile dikkat çeken Meryem Uzerli doğal güzelliğiyle görenleri kendine hayran bıraktı.

MERYEM UZERLİ KIZI LILY KOI'NİN DOĞUMUNDAN SONRA HIZLA KİLO VERDİ

Meryem Uzerli 2021 yılının Ocak ayında Lily Koi adını verdiği kızını kucağın aldı. İkinci kez anne olmanın heyecanını yaşayan Meryem Uzerli ddoğum kilolarından kısa zamanda kurtuldu. Meryem Uzerli son 2 aydır sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda eski kilosunun da altına indi ve incecik fiziği ile dikkatleri çekti. Meryem Uzerli'nin bu kadar kısa zamanda bu kadar çok kiloyu nasıl verdiği merak konusu olmuştu.

meryem-uzerli-makyajsiz.jpg

ÇOCUKLARI İLE ALMANYA'DA YAŞAYAN MERYEM UZERLİ EKRANLARDAN UZAK DURUYOR

Türk asıllı oyuncu Meryem Uzerli Almanya'da sakin bir yaşam sürüyor. Bir süredir ekranlardan uzak duran Meryem Uzerli sıfır makyajlı halini paylaştı. Meryem Uzerli'nin son hali sosyal medyada gündem oldu. Makyajsız hali ile büyük beğeni toplayan Meryem Uzerli'ye takipçileri 'yıllar güzelliğine güzellik kattı' diye yorum yaptı.

MERYEM UZERLİ TÜKENMİŞLİK SENDROMU YAŞADI

Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Hürrem Sultan karakterine hayat veren Meryem Uzerli kariyerinin zirvesindeyken 'tükenmişlik sendromuna' yakalandı. Meryem Uzerli bu nedenle doğup büyüdüğü Berlin'e taşındı. İkinci çocuğunu kucağına alan Meryem Uzerli zayıf haliyle ve doğal güzelliği ile sosyal medyaya damga vurdu.

meryem-uzerli-oyuncu.jpg

MERYEM UZERLİ KIZININ BABASININ KİM OLDUĞUNU SIR GİBİ SAKLIYOR

Almanya'da yaşayan Meryem Uzerli iş anlaşmaları ve reklam sözleşmeleri için sık sık İstanbul'a geliyor. Meryem Uzerli 2014 yılında kızı Lara'yı kucağına aldı. Meryem Uzerli'nin kızı Lara'nın babası da kendisi gibi oyuncu Can Ateş'tir. Fakat Meryem Uzerli 2021 yılının ocak ayında kucağına aldığı kızının babasının kim olduğunu asla söylemedi. Meryem Uzerli babasını açıklamadığı kızına Lily Koi adını verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN