Bugün saat 12.00'de başlayacak yarın 23'e kadar sürecek! Meteoroloji'den İstanbul uyarısı...

Bugün saat 12.00'de başlayacak yarın 23'e kadar sürecek! Meteoroloji'den İstanbul uyarısı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün ve önümüzdeki 5 gün için beklenen hava durumu tahminlerini duyurdu. Özellikle İstanbul için uyarı yapan Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün öğlen başlayacak olan fırtınanın yarın akşama kadar devam edeceğini belirterek uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu ile ilgili son tahminlerini paylaştı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün ve hafta sonu yurt genelinde beklenen hava olaylarını il il sıraladı. MGM'nin haritalı hava durumu tahminine bakarak hem bugününüzü hem de hafta sonunu planlayabilirsiniz.

YURT GENELİNDE YAĞIŞLAR DEVAM EDECEK Mİ?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından toplanan yurdun pek çok noktasından toplanan hava durumu verileri açıklandı. Bugün ve önümüzdeki 5 gün boyunca yurt genelinde beklenen hava olaylarını paylaşan Meteoroloji Genel Müdürlüğü saat ve il vererek uyardı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün yurdun belli bölümlerinde yağış beklendiğini duyurdu.

yagmur-hava-durumu.jpg

BUGÜN HANGİ BÖLGELŞERDE VE İLLERDE YAĞIŞ BEKLENİYOR?

MGM tarafından sosyal medya hesabında paylaşılan son tahminlere göre 6 Eylül 2022 Salı günü Marmara Bölgesi'nin güney ve doğusu, Karadeniz Bölgesi'nin kıyı kesimlerinde, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ile Afyonkarahisar, Konya, Aksaray, Kars ve Ardahan çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak.

İSTANBUL'DA 6 EYLÜL 2022 SALI GÜNÜ YAĞIŞ VAR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul'da bugün parçalı bulutlu ve yerel sağanak yağışlı bir havanın hakim olacağını açıkladı.

yagmur.jpg

BUGÜN SAAT 12.00 İLE YARIN 24.00 ARASINA DİKKAT

İstanbul için uyarıda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul genelinde yağışlı havanın etkili olacağını belirtti. MGM özellikle bugün fırtınanın saat 12:00'de başlayacağını ve yarın 23:50'ye kadar etkili olmasının beklendiğini duyurdu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul'u esir alacak fırtınanın 7 Eylül Çarşamba gecesi saat 23.50'den sonra etkisini kaybetmesini beklediklerini açıkladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaşanacak fırtına nedeniyle vatandaşların ve yetkililerin ulaşımda aksamalara karşı tedbirli olması gerektiği konusunda da uyarı yaptı.

hava-durumu-1.jpg

6 Eylül 2022 Salı günü için Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından duyurulan haritalı hava durumu tahmini

hava-durumu-2.jpg

7 Eylül 2022 Çarşamba günü için Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından duyurulan haritalı hava durumu tahmini

hava-durumu-3.jpg

8 Eylül 2022 Perşembe günü için Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından duyurulan haritalı hava durumu tahmini

hava-durumu-4.jpg

9 Eylül 2022 Cuma günü için Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından duyurulan haritalı hava durumu tahmini

hava-durumu-5.jpg

10 Eylül 2022 Cumartesi günü için Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından duyurulan haritalı hava durumu tahmini

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN