Bugün dış koşullar benzersiz kombinasyon sunuyor ama... İşte arka planda Ay ve Plüton'a dikkat etmesi gereken burçlar...

Bugün dış koşullar benzersiz kombinasyon sunuyor ama... İşte arka planda Ay ve Plüton'a dikkat etmesi gereken burçlar...

Bugün, dış koşulların başarılı ve benzersiz bir kombinasyonuna, olumlu iç ruh hali eşlik etmeyebilir. Ay ve Plüton'un yansıması, bu günün duygusal arka planına bir karamsarlık, şüphe veya psikolojik baskı notu ekleyebilir, kötü alışkanlıkları canlandırabilir. Unutulmuş, karanlık veya pek hoş olmayan bir yeri ziyaret etmeniz gerekebilir. Yararlı pratik şeyler yaparak veya eski bir dostluğu sürdürerek olumsuzları etkisiz hale getirebilirsiniz.

6 EYLÜL 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Hem işinize hem de sağlığınıza odaklanacağınız ve bu yüzden kendinizi çok sorumlu hissedeceğiniz bir gün olacak.

Öte yandan, eğer sadece bir şeyler düşünüyor ve gerçekten bu sorunlara göre hareket etmiyorsanız, iyi bir yere varmıyor olabilirsiniz. Öğleden sonra dışarıda biraz zaman geçirin.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Ortaklıklar bugün ön planda ve büyük olasılıkla finans alanında olacak, bu yüzden sonunda o çok istediğiniz fonu alırsanız şaşırmayın.

Bazı dezavantajlar da olabilir ve sizden vermeniz istenecek bazı küçük tavizler olabilir. Bir karar vermeden önce gerçekten artıları ve eksileri tartmanız gerekir.

burc.jpg

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Mevcut eğilim, tamamen duygularınız ve onları nasıl deneyimlediğinizle ilgili. Kendinizi daha güvende hissedeceksiniz ve vücudunuzun ilettiği bazı mesajları gerçekten anlayacaksınız.

Aynı zamanda, geçmişte söylediğiniz zarar verici bir şeyi şimdi fark ettiğinize göre, partnerinizden af dilemek üzere olabilirsiniz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Harika bir ruh halinde görünüyorsunuz ve bu salı günü çalışma şeklinizde fark edilecek. Ancak, herkes sizinle hareket etmeyecek.

Meslektaşlarınızı motive etmek için orada değilsiniz, ancak bunu yaparsanız, iyi niyetli olsalar da, aşılabilecek herhangi bir sorunda dikkatli olmak isteyebilirsiniz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bu salı ne kadar meşgul olursanız olun, özellikle peşinizdelerse, sevdiklerinize yer açmanız gerekir.

Önemli bir mesele olmasa da bugün onlarla olmak isteyeceksiniz. Bazı Aslanların, ihtiyaç duymadıkları şeyleri satın almanın cazibesine de direnmesi gerekecek.

burclar.jpg

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bu salı dürtülerinizi takip etmeye çok meyilli görünüyorsunuz ve kimsenin size sınır koymasına izin vermeyeceksiniz.

Eğlence arayan, evdeki bazı işleri ve işteki bazı sorumluluklarınızı görmezden gelmeniz ve sadece size eşlik edecek ve iyi vakit geçirebileceğiniz birini aramaya devam etmeniz muhtemeldir.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Görünüşe göre iyi mizahınız bu salı kendini fark ettirecek ve çevrenizdekilerin dikkatinden kaçmayacaksınız.

Partneriniz bu durumdan sizin kadar memnun olmayabilir, bu nedenle gün boyunca sizi meşgul edecek bazı çelişkili duygular yaşayabilirsiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Şu anki eğilim işi sizin için öncelik haline getirecek ama görünüşe göre önemsediğiniz başka şeyler var ve onlara da bir şekilde iştirak etmek zorunda kalacaksınız. Partneriniz için romantik bir sürpriz hazırlıyor olabilirsiniz.

Partneriniz yaptığınız her şeyden büyük olasılıkla çok memnun olacak. Çünkü işle meşgul olduğunuzu bildiği için bunu sizden beklemiyorlardı.

burclariniz.jpg

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Tepki üzerine tepki vermeye alışmış herkes için baştan çıkarıcı bir gün. İşleri biraz dengelemeniz ve en yakınlarınızla ilişkinize zarar verebilecek her şeyden kaçınmanız gerekir.

Ayrıca sivri sözler söylemeye meyillisiniz ve iyi bir sebep olmadan birini gücendirdiğiniz bir duruma düşebilirsiniz.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugün kendinizi çok meşgul edeceğiniz için kimse size bir şey söylemeye cesaret edemeyecek. Enerjinizin çoğunu iş yerinde harcamanız muhtemeldir.

Sosyalleşmem için pek zamanınız kalmayacak olsa da anın tadını çıkaracak ve devam etmek için bu içsel motivasyonu bulacaksınız. Bu, çoğu analitik faaliyet için iyi bir gün.

burcunuz.jpg

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Mevcut eğilim, kendiniz veya yakınınız için bazı sağlık sorunlarıyla karşılaşmanıza neden olabilir. Bu durumda ne kadar güçlü ve kararlı olduğunuzu göstereceksiniz.

Her şeyle savaşarak, bu zor zamanda en iyi çözümü bulmanız muhtemeldir. Öğleden sonra uzaktan da bazı haberler alabilirsiniz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Partneriniz dikkatinizi çekmeye çalışabilir ama bu salı işinizle çok meşgul olacaksınız. Ancak, partneriniz onun derdini fark ettiğinizi anlayacak ve onu görmezden gelmeniz durumunda bunu size karşı kullanacak.

İlk başta her şeyi dengelemek zor görünebilir, ancak özellikle günün ikinci yarısında bunu mükemmel bir şekilde halledebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN