Masumlar Apartmanı'nın ünlü oyuncusu Gürsel Evren'in ölüm nedeni belli oldu

Masumlar Apartmanı'nın ünlü oyuncusu Gürsel Evren'in ölüm nedeni belli oldu

Misafir olarak gittiği evin balkonundan düşerek hayatını kaybeden oyuncu Süreyya Gürsel Evren'in ölüm nedeni belli oldu. Evren'in balkonda kalp krizi geçirerek dengesini kaybetmesinden dolayı aşağıya düştüğü öğrenildi.

İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde misafirliğe gittiği bir evin balkonundan düşerek hayatını kaybeden Masumlar Apartmanı'nın ünlü oyuncusu Süreyya Gürsel Evren'in balkonda kalp krizi geçirdiği ortaya çıktı.

Oyuncu Süreyya Gürsel Evren'in cesedi yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Sanatçının yakın çevresinden alınan bilgiye göre Evren, balkonda kalp krizi geçirdi ve dengesini kaybederek aşağıya düştü. Süreyya Gürsel Evren’in cenazesi dün ikindi namazına müteakip Karacaahmet Camisi’nden kaldırıldı.

SÜREYYA GÜRSEL EVREN KİMDİR?

1968 yılında dünyaya gelen ünlü oyuncu Süreyya Gürsel Evren, bugüne kadar Şahin Tepesi, Kin, Suskunlar, Arka Sokaklar, Destan, Sen Çal Kapımı, Kırmızı Oda, Evlilik Hakkında Her şey, Yasak Elma, Masumlar Apartmanı ve Baba gibi yapımlarda yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN