Mehmed: Fetihler Sultanı'na 'Ajan Maria' geliyor

Mehmed: Fetihler Sultanı'na 'Ajan Maria' geliyor

Mehmed: Fetihler Sultanı, ikinci sezon hazırlıklarına tam gaz devam ederken dizinin kadrosuna son olarak Sibel Aytan katıldı. Aytan, dizinin 20. bölümünde Maria karakteri ile izleyici karşısına çıkacak ve bir ajanı canlandıracak.

TRT1’in büyük bütçeli ve merakla beklenen dönem dizisi “Mehmed: Fetihler Sultanı”nın ikinci sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Fatih Sultan Mehmet’in hayatını ekrana taşıyan dev yapım, izleyicileri Osmanlı’nın fetihlerle dolu dünyasına götürmeye hazırlanıyor. Yeni sezonda yönetmen koltuğuna Selahattin Sancaklı ve Yıldıray Yıldırım oturacak.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; dizinin oyuncu kadrosuna ise son olarak TRT’nin Pazar akşamları yayınlanan “Teşkilat” dizisinde rol alan başarılı oyuncu Sibel Aytan dahil oldu. Aytan, dizinin 20. bölümünde Maria karakteri ile ekrana gelecek ve bir ajanı canlandıracak.

123698745.jpg

Aynı zamanda TRT’nin dijital platformu tabii için hazırlanan “Gassal” dizisinde Ahmet Kural ile başrolü paylaşan Aytan, yeni projesiyle de dikkatleri üzerine çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN