Mehmet Ali Erbil tatil köyü gibi evini ilk kez gösterdi! Dekorunu eski eşleri yapmış: Terasında tam 350 yıllık...

Mehmet Ali Erbil tatil köyü gibi evini ilk kez gösterdi!  Dekorunu eski eşleri yapmış: Terasında tam 350 yıllık...

Oyunculuğu ve sunuculuğuyla bir döneme damga vuran Mehmet Ali Erbil, evini Evrim Akın’a açtı. Sevgilisi Gülseren Ceylan, boğaz manzaralı villasında yaşayan ünlü şovmen özellikle de terasındaki o 350 yıllık detayla magazin gündemine bomba gibi düştü…

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil adeta bir oteli andıran boğaz manzaralı villasıyla magazin gündeminde yer aldı. Kanal D'de Evrim Akın İle Ev Gezmesi programının sunucu Evrim Akın’a evinin kapılarını açan Erbil, samimi açıklamalarıyla dikkat çekti. Ünlü şovmenin evindeki en ilginç detay ise terasında bulunan 350 yıllık o ağaç oldu.

yeni-proje-21.jpg

SATIN ALMA SÜRECİNDEN SÖZ ETTİ

Yıllardır yaşadığı evin satın alma sürecini anlatan Erbil, “Bu evi bana menajerim Stelyo Pipis aldı. Amerika'ya gittiğim bir dönemde Kanal D'den program için avans gelmişti, bana sormadan gidip almış. Ben de bağırıp çağırdım 'niye aldın' diye. Şimdi dua ediyorum iyi ki almış. Artık böyle bir ev alamazsın” dedi.

yeni-proje-22.jpg

EVİNİ ESKİ EŞLERİ DEKORE ETTİ

Hem büyük hem ferah bu villayı Mehmet Ali Erbil’in eski eşlerinin dizayn ettiği öğrenildi. Evde neredeyse her eşyada gri ve 5 sonları hakimken salonunun 2 ayrı bölümden oluşması ve salonun bir kısmında rustik tarzda döşenmiş yemek masasının olması dikkatleri çekti. Salonun diğer bölümü ise antika mobilyalarla dekore edilmiş şekilde gözlemlendi.

yeni-proje-23.jpg

İKİ FARKLI OTURMA GRUBUYLA ZEVKİNİ YANSITIYOR

Ünlü sunucunun villasının salonunda 2 ayrı oturma grubu bulunuyor. Şöminenin bulunduğu bölümde country tarzda bir dizayn yer alırken boğaz manzaralı camının önünde ise kocaman bir deri koltuk dikkat çekiyor. Öte yandan Erbil’in evinde bulunan tüm tabloların hepsi gerçek.

yeni-proje-24.jpg

HALA ESKİ EŞİ İLGİLENİYOR

Villanın bütün sorumluluğunun eski eşi Muhsine Hanımda olduğunu söyleyen Erbil, “Evimin her şeyiyle ilk eşim ilgileniyor. Kaç çalışanım var, ne kadar maaş alırlar. Bankada kaç param var hiç bilmem bunların hepsiyle ilk eşim Muhsine Hanım ilgileniyor. Ekonomik olarak zor duruma düşsem Muhsine Hanım evini barkını satar, bana destek olur. Ben de gerekeni bir baba olarak eski bir eş olarak yaptım. Hala daha yapıyorum” açıklamasını yaptı.

yeni-proje-25.jpg

TERASTAKİ YÜZYILLIK DETAY

Ünlü sunucunun evinde en dikkat çeken detaylardan biri ise boğaz manzaralı villasının terasından 350 yıllık devasa bir zeytin ağacı olması oldu. Erbil, terasının olduğu yere ise “huzurlu bahçe” diyor.

yeni-proje-26.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN