Mehmet Ali Erbil ve genç sevgilisi ayrıldı! Fotoğraflara kadar sildiler, Gülseren Ceylan'ın o paylaşımı olay oldu

Mehmet Ali Erbil ve genç sevgilisi ayrıldı! Fotoğraflara kadar sildiler, Gülseren Ceylan'ın o paylaşımı olay oldu

Ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil ve sevgilisi ayrıldı. Kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile yollarını ayıran ünlü sunucu fotoğraflara kadar sildi. Son yaptığı paylaşım ile gündem olan Mehmet Ali Erbil'in sevgilisi Gülseren Ceylan dikkatleri üzerine topladı. İşte tüm detaylar...

Özel hayatıyla magazin dünyalarına sık sık konu olan Mehmet Ali Erbil, sevgilisiyle yollarını ayırdı. Kendisinden 40 yaş küçük sevgilisiyle 7 ay öncesinde bir ilişkiye başlamıştı. Gülseren Ceylan ile ilişkisini yürütemeyen Erbil, ayrılma kararı aldı.

MUTLULUKLARI KISA SÜRDÜ

Mehmet Ali Erbil kısa bir süre önce sevgilisi Gülseren Ceylan'a evlilik teklif etmişti. Nikah masasına oturmayı hedefleyen çiftten kısa bir süre önce ayrılık kararı geldi. Sosyal medya platformu olan Instagram hesabı üzerinden açıklama yapan Gülseren Ceylan, ayrılığı duyurdu.

Paylaşımında ise, "Mehmet Ali Erbil ile yollarımı ayırdım. Kendisine hayatta başarılar dilerim. Size buradan toplu cevap olsun, bir daha bu konu hakkında konuşmayacağım" sözlerini paylaşarak, birbirilerinin yer aldığı fotoğrafları kaldırdılar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN