Mehmet Ali Erbil ve nişanlısının aşkı kısa sürdü! Son olarak öyle bir şey istedi ki, araba ve yüzükten sonra...

Mehmet Ali Erbil ve nişanlısının aşkı kısa sürdü! Son olarak öyle bir şey istedi ki, araba ve yüzükten sonra...

Evlilik teklifi ile magazin sayfalarına konu olan Mehmet Ali Erbil, yeniden gündemde yerini aldı. Kendisinden tam 40 yaş küçük sevgilisiyle evlenme yolunda ilerlerken, hediyeler havalarda uçuşuyordu. Gülseren Ceylan'a verilen hediyelerin üzerine, bir de onu isteyince ortalık karıştı. İşte tüm detaylar...

Magazin dünyasını sarsan isimlerden birisi olan Mehmet Ali Erbil, kendisinnde 40 yaş sevgilisiyle evlenme kararı almıştı. Düğün hazırlıklarının sürdüğü günlerde 40 yaş küçük olan sevgilisi Gülseren Ceylan yeni bir talepte bulundu. Geçtiğimiz günlerde spor araba ve tektaş yüzük üzerine bu biraz fazla geldi.

GÜLSEREN CEYLAN'IN İSTEKLERİ BİTMİYOR

Mehmet Ali Erbil, evlilik teklifi ile sosyal medyada ve magazin dünyasında viral olurken, sevgilisinin istekleri bitmek bilmiyor. Evlilik teklifi istemesi üzerine, yeni bir talepte daha bulundu. Mynet tarafından paylaşılan bir haberde, Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan'ın evlilik hazırlığı süresinde, paylaşılan iddialara göre ayrılık yaşandı.

Gülseren Ceylan'ın bitmek bilmeyen istekleri üzerine, Erbil'in ilişkiyi sonlandırdığı iddia ediliyor. Evlilik hazırlığı yapan çiftin arasında 40 yaş fark bulunuyordu. Gülseren Ceylan tarafından son istenen hediye ise sınırı aştı.

640xauto-001.webp

"DURUMUN PARAYLA İLGİSİ YOK"

Mehmet Ali Erbil ile maddi bir amaç doğrultusunda evlilik hayali kurmadığını, geçtiğimiz günlerde açıklayan Gülseren Ceylan'ın son talebi çok tartışıldı. Spor araba ve tektaş yüzük istemesinin ardından ev istemesi bardaktaki suyu taşırdı.

Mehmet Ali Erbil'in kızıyla yaşıt olan sevgilisi, ilişkilerinin maddiyata bağlanmadığını belirten bir açıklamada bulundu. Durumun parayla ilgisi olmadığını, Mehmet Ali Erbil'in yanında çok mutlu olduğunu ve kimsenin bu kadar mutlu edemediğini paylaştı. Ayrılık iddialarına dair henüz çiftten bir açıklama gelmedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN