Mehmet Ali Erbil'den şok açıklama! Sessizliğini bozdu! Evlilik iddiası hakkında ilk kez konuştu...

Mehmet Ali Erbil'den şok açıklama! Sessizliğini bozdu! Evlilik iddiası hakkında ilk kez konuştu...

Son dönemde sosyal medyada yaptığı yayınlarla dikkatleri üzerine çeken Mehmet Ali Erbil, 'evlilik' iddiaları hakkında ilk kez konuşarak sessizliğini bozdu.

Daha önce Muhsine Şehnaz Kamiloğlu, Nergis Kumbasar, Sedef Altuntaş ve Tuğba Coşkun ile evlilik yapan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in beşinci kez dünyaevine gireceği iddia edilmişti. Ünlü komedyen söz konusu iddiaların ardından ilk kez konuşarak sessizliğini bozdu.

Dört yıl önce 'Kaçış Sendromu' hastalığına yakalanarak ölümden dönen ve son dönemde sosyal medya yayınlarına ağırlık veren Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımda kendisinden 42 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'a aşkını ilan etmişti.

Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Söylemezsem Olmaz' programına katılarak merak edilenleri yanıtlayan ünlü şovmen 'evlilik' iddiaları hakkında ilk kez konuştu.

Evlilik iddiaları hakkında konuşan ünlü şovmen, Gülseren Ceylan ile arasında bir enerji uyumu olduğuna dikkat çekerek "Enerjisi beni çok etkiledi. Doğal olması, bana birçok güzel şey yaşatması bu genç yaşımda ve annemin adını taşıyor" dedi.

Ünlü komedyen ayrıca "Öyle bir yol var şu anda. Benim evliliklerimde hiçbir zaman teklif olmamıştır her zaman akışına bırakmışımdır" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN