Mehmet Ali Erbil'in para isyan! "Günlerdir paramı vermediler" diyerek o işe girdiğine pişman oldu

Mehmet Ali Erbil'in para isyan! "Günlerdir paramı vermediler" diyerek o işe girdiğine pişman oldu

Geçtiğimiz günlerde Kadıköy'de çıplak ayakla ve pijamayla görüntülenerek sosyal medyada bazı kullanıcıların tepkisini toplayan ünlü oyuncu Mehmet Ali Erbil, Kadıköy'deki görüntülerin nedenini açıklarken dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Son dönemde sosyal medya platformu TikTok'ta yayınladığı videolarla adından söz ettiren ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz günlerde Kadıköy'de çıplak ayakla görüntülenmiş ve o görüntüler sosyal medyada bazı kullanıcıların tepkisini çekmişti.

Ünlü şovmenin Kadıköy'de objektiflere yansıdığı anlar sosyal medyada çok sayıda yorum ve beğeni alırken görüntüler herkesi şaşırtmıştı.

TikTok videosu çekmek isteyen Mehmet Ali Erbil, yalınayak halde görüntülendi

"SAĞLIKLA İLGİLİ PROBLEMİM YOK SETE DEVAM"

Çıplak ayakla Kadıköy'de dolaştığı için eleştiri oklarının hedefi haline gelen ünlü şovmen Kadıköy'de neden çıplak ayak ve pijamayla dolaştığına açıklık getirerek "Sağlıkla ilgili problemim yok sete devam" demişti.

0x0-mehmet-ali-erbilin-yalin-ayak-perisan-halleri-soke-etmisti-isin-asli-ortaya-cikti-1668195562869

"ONLARIN HEPSİ FİLM SAHNESİYDİ"

Ünlü şovmen bu kez de Asmalımescit’teki bir mekânda görüntülendi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mehmet Ali Erbil, Kadıköy'deki görüntüleri hakkında bir kez daha açıklamalarda bulunarak "Arkadaşlar onların hepsi film sahnesiydi. Herhangi bir sorun yok. Ama çekimler esnasında sesim kısıldı" dedi.

"NE OLUR TİKTOK'U BIRAK"

Mehmet Ali Erbil'in Nergis Kumbasar ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Yasmin Erbil, yaşanan Ronaldo olayı üzerine babasına sosyal medya platformunu bırakması için ricada bulunarak, "Ne olur Tiktok'u bırak ya" şeklinde bir paylaşım yapmıştı.

Bu olay hakkında da konuşan şovmen, "Ronaldo olayından sonra şakasına sitemde bulundu" açıklamasını yaptı.

Günde 100 bin TL kazanıyordu... Mehmet Ali Erbil TikTok hesabını kapatıyor mu

"10 GÜNDÜR PARALARI YATIRMIYOR"

TikTok'a girdiği için pişmanlık yaşadığı dile getiren ünlü şovmen, 10 gündür paraların yatmadığını dile getirerek "10 gündür zaten Tiktok paraları da yatırmıyor. Neyse sorun yok benim için. Hayatını Tiktok'a adayıp oraya bel bağlayıp gelecek paranın hayalini kuranlar düşünsün" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN