Mehmet Ali Erbil'den 'çıplak ayak' açıklaması! Kadıköy'deki halini görenler gözlerine inanamamıştı! "İçler acısı halde..."

Mehmet Ali Erbil'den 'çıplak ayak' açıklaması! Kadıköy'deki halini görenler gözlerine inanamamıştı!  "İçler acısı halde..."

Sosyal medya platformu TikTok'ta paylaştığı videolar nedeniyle son dönemde adından sık sık söz ettiren ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, dün Kadıköy meydanında çıplak ayakla görüntülenmişti. Ünlü şovmenin Kadıköy'de çıplak ayakla yorumlanması "Hali içler acısı" gibi yorumları da beraberinde getirirken Erbil, yaşananlar açıklık getirdi.

Son dönemde sosyal medya platformu TikTok'ta yayınladığı videolarla adında söz ettiren ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, bu kez de çıplak ayakla Kadıköy'de görüntülenerek dikkatleri üzerine çekmişti. Ünlü şovmenin çıplak ayakla Kadıköy'deki hallerini gören sosyal medya kullanıcıları hayretler içinde kalmıştı. Erbil, yaşananlara sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklık getirdi.

Sosyal medya platformu TikTok'ta paylaştığı videolar nedeniyle son dönemde adından sık sık söz ettiren ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, dün Kadıköy meydanında çıplak ayakla görüntülenmişti. Ünlü şovmenin çıplak ayakla dolaştığı anlar objektiflere yansırken görenler gözlerine inanamamıştı.

YALIN AYAK KADIKÖY'DE GÖRÜNTÜLENDİ

Geçtiğimiz günlerde TikTok'ta ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile konuştuğunu sanan Erbil, bu kez herkesi şaşkına çeviren bir başka görüntüyle gündeme geldi. Magazin Burada'nın haberine göre; ünlü komedyen, yalın ayak perişan halde Kadıköy meydanında görüntülendi. Mehmet Ali Erbil'i Kadıköy meydanında yalın ayak görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

"HALİ İÇLER ACISI"

Mehmet Ali Erbil'i yalın ayak ve pijamayla Kadıköy meydanında görenler "Mehmet Ali Erbil, TikTok için daha neler yapacak?", "Hali içler acısı" gibi yorumlarda bulunmuş ancak bazı sosyal medya kullanıcıları söz konusu kişinin Erbil'in benzeri olduğunu belirmişti.

Ünlü şovmenin Kadıköy'de objektiflere yansıdığı anlar sosyal medyada çok sayıda yorum ve beğeni alırken görüntüler herkesi şaşırtmıştı.

TikTok videosu çekmek isteyen Mehmet Ali Erbil, yalınayak halde görüntülendi

YAŞANANLARA AÇIKLIK GETİRDİ

Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle vaktini çoğu zaman evde geçiren ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, sosyal medya hesabı aracılığıyla yayınladığı açıklamada Kadıköy'de neden çıplak ayak ve pijamayla dolaştığına açıklık getirdi.

"SETE DEVAM"

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklama yayınlanan ünlü komedyen "Sağlıkla ilgili problemim yok sete devam" dedi.

0x0-mehmet-ali-erbilin-yalin-ayak-perisan-halleri-soke-etmisti-isin-asli-ortaya-cikti-1668195562869

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN