Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan ayrılığında flaş gelişme! Boşanır boşanmaz hemen bunu yaptı

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan ayrılığında flaş gelişme! Boşanır boşanmaz hemen bunu yaptı

Mehmet Aslantuğ, uzun bir evlilik sürecinin ardından eşi Arzum Onan ile boşandı. Boşanmanın ardından, Arzum Onan Instagram hesabından paylaşım yaptı. Ayrıntılar haberimizde...

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan, uzun bir evlilik sürecinin sonunda yollarını ayırdı. Boşanmanın ardından, Arzum Onan sosyal medya platformu Instagram'da önemli bir paylaşımda bulundu. 

ARZUM ONAN INSTAGRAM'DAN PAYLAŞTI

arzum onan

Arzum Onan, Ankara'da memur bir ailenin tek çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Hayatı boyunca farklı şehirlerde eğitim almış ve Ümraniye Endüstri Meslek Lisesi Yapı Ressamlığı Bölümü'nden başarıyla mezun olmuştur. Kariyerine 1992 yılında Gaye Sökmen Ajansı'nda mankenlik ve modellik yaparak adım atmıştır. Zamanla yetenekleri ve güzelliği ile ön plana çıkan Arzum, 1993 yılında "Miss Turkey" yarışmasında "Türkiye Güzeli" seçilerek büyük bir başarı elde etmiştir. Aynı yılın Temmuz ayında ise "Miss Europe" yarışmasında "Avrupa Güzeli" unvanını kazanarak uluslararası arenada da adını duyurmuştur.

Arzum Onan, mankenlik kariyerinin yanı sıra birçok önemli reklam kampanyasında yer almış ve üç yıl boyunca kamera karşısında başarılı performanslar sergilemiştir. 1997 yılında ise yoğun bir tempoya sahip olan ve uzun bir süre devam eden "Sıcak Saatler" adlı televizyon dizisinde çalışmaya başlamıştır. Bu dönemden itibaren, genellikle kamu yararına düzenlenen özel defilelerde mankenlik yaparak mesleğine olan tutkusunu sürdürmüştür.

1996 yılında Arzum Onan, ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ ile dünya evine girmiştir. Ancak, maalesef Mayıs 2023'te çift, boşanma kararı alarak yollarını ayırmıştır. Arzum Onan'ın bu evlilikten "Can" adında bir oğlu bulunmaktadır. Boşanma sürecinin ardından her iki taraf da yeni hayatlarına odaklanma çabası içerisindedir. Arzum Onan, kariyerindeki başarılarını ve yeteneklerini sürdürmeye devam ederken, aynı zamanda anne olarak da oğluyla ilgilenmekte ve geleceğine odaklanmaktadır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN