Melek Mosso'yu çileden çıkardılar! Ünlü şarkıcı sahnede ateş püskürdü: "Hiç mi konsere gitmediniz?..."

Melek Mosso'yu çileden çıkardılar! Ünlü şarkıcı sahnede ateş püskürdü: "Hiç mi konsere gitmediniz?..."

Son dönemin başarılı sanatçılarından Melek Mosso, Ataşehir'de hayranlarıyla buluştu. Ünlü şarkıcı sahneden adeta ateş püskürdü. Bakın başarılı sanatçı neye sinirlendi?

Son dönemin başarılı sanatçılarından Melek Mosso, önceki akşam İstanbul Ataşehir'de yüzlerce hayranıyla buluştu. Sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatan Melek Mosso, sahnede adeta ateş püskürdü.

Gecede yeni yaşına basan sevenlerine "Doğum Günü" şarkısını söyleyerek jest yapan Mosso, aynı zamanda Yıldız Tilbe'nin 'Vursalar Ölemem' şarkısına göndermede bulunarak " "En nihayetinde hepimiz doğuyoruz, büyüyoruz, yaşlanıyoruz ama vurulsak da ölmüyoruz" dedi.

Ünlü şarkıcı, konsere başlamadan önce hayranlarına "Keyifli ve samimi bir akşam olacak. Biz bize olacağız. Öyle aramızda denizler, dağlar, sahneler varmış gibi olmayacak" sözleriyle seslendi.

m.jpg

"KONUŞMAYA DEVAM EDECEĞİM!"

Kadınlara desteğinin her zaman tam olduğunu ve bunun için çok uğraştığını belirten Melek Mosso, "Biz kadınların özgürlüğü ve geleceği hakkında konuşan çok az kişi var ve onlardan biride benim. Hatunlar, hanımlar; konuşmaya devam edeceğim. Herkes bunu bilsin" ifadelerini kullandı.

"BIRAKIN DA BİZ DE İŞİMİZİ YAPALIM!"

Türk müzik piyasasındaki gelişmelerden rahatsızlığı da dile getiren Melek Mosso, "Namus" adlı şarkıya ithafen, "Bu şarkıyı her söylerken Türkiye'nin halini düşünürdüm. Sonra kendimi düşünmeye başladım. Bir gün İrem Derici, bir gün Gülşen, Aleyna Tilki... Sıra kimlere gelir, bilmiyorum ama mevzu biz kadın sanatçılar olunca namusu çok yanlış yerde arıyorlar. Bırakın da biz de işimizi yapalım!" şeklinde konuştu.

Yaklaşık iki saat sahnede kalan Mosso, gecenin finalini, "Hayatım Kaymış" şarkısıyla yaptı. Melek Mosso'nun konseri, konuklarının alkışlarıyla birlikte sonlandı.

melk.jpg

ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Konserde sahneye para atılmasına sinirlenen ünlü sanatçı, sahnede adeta ateş püskürdü. Melek Mosso, sahneye para atan hayranına sert bir dille tepki gösterdi.

Ünlü sanatçı tepkisini "Arkadaşlar hiç mi konsere gitmediniz? Sahnedeki sanatçıya para atılmaz. Yapmayın, çok ayıp bir şey! Neyse tadımız kaçmasın..." diyerek ifade etti.

Daha önce de 'Murda' lakaplı rapçi Önder Doğan'a sahnede para, Hülya Avşar'a Adana Altın Koza Film Festivali'nde iç çamaşırı, Ece Seçkin'e de telefon fırlatılmıştı.

melk1.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN