Ece Seçkin amansız hastalığa yakalandı: Hayatım karardı!

Ece Seçkin amansız hastalığa yakalandı: Hayatım karardı!

Uzun süredir tedavi gördüğünü açıklayan şarkıcı Ece Seçkin, "Hayatımın nasıl kaydığını tedavim bittikten sonra anlatacağım" paylaşımıyla sevenlerini üzüntüye boğdu. İşte, Ece Seçkin'in hastalığı...

Pop müziği sevilen ismi Ece Seçkin, koronavirüs hastalığına karşı yaptırdığı ikinci doz aşıdan sonra amansız hastalığa yakalandığını duyurdu. Bir süredir tedavi gördüğünü aktaran ünlü şarkıcı, hastalığının Kovid-19 aşısından kaynaklandığını ileri sürerek, bugüne kadar aşı olmayan kişileri cahillikle suçladığı için özür diledi.

ece-seckin-hasta-mi-saglik-durumu-nasil.jpg

"CAHİLLİKLE SUÇLADIKLARIMDAN ÖZÜR DİLERİM"

Koronavirüs salgınına karşı Biontech aşısını geliştiren Prof. Dr. Uğur Şahin'in, "3 doz yeterli değil" sözlerini Twitter hesabından alıntılayan Ece Seçkin, şu paylaşımda bulundu:

"Bir daha yemeyiz o yalanları. 2. doz covid aşısından sonra hayatımın nasıl karardığını tedavim bittikten sonra anlatacağım. Etrafımdakilere aşı baskısı yaptığım için de vicdan azabı çekiyorum. Aşı seviciliğime maruz kalan ve aşı olmadığı için cahillikle suçladığım herkesten özür dilerim."

ece-seckin-koronavirus-hastaligi-twitter.jpg

ECE SEÇKİN'İN HASTALIĞI NEDİR?

Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren Ece Seçkin, bu kez koronavirüs aşısıyla ilgili yaptığı çıkışla dikkatleri üzerine çekti.

Kovid-19 aşısı sonrası sağlık problemleri yaşadığını belirterek, "Aşı olun" çağrısı yapan Prof. Dr. Uğur Şahin'e tepki gösteren pop şarkıcısı, şimdilerde tedavi gördüğünü söyledi.

Ece Seçkin, ne tür bir hastalığa yakalandığını ve hangi tedaviyi uyguladığını ise paylaşmadı.

Koronavirüs salgını nedeniyle sevgilisi Çağrı Terlemez ile nikahını ertelemek zorunda kalan ünlü şarkıcı 2020 yılında şu paylaşımıyla gündeme gelmişti: "Mutasyonuna da aşına da bulaş hızına da sosyal mesafene de s... senin covid kere yeter artık s....r git."

ece-seckin-koronavirus-twitter-001.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN